SETOLITE


Wie zoekt naar professionele mobiele LED-verlichting komt al gauw uit bij de kwalitatief hoogwaardige producten van SETOLITE. Elfa heeft deze producten dan ook opgenomen in haar assortiment.

 

 

SETOLITE: zeer professionele LED-werkverlichting

 

Het bedrijf SETOLITE Lichttechnik GmbH is sinds 1995 actief in mobiele verlichting. In korte tijd wist SETOLITE Lichttechnik uit te groeien tot een grote speler en een benchmark voor kwaliteit. De producten voldoen aan de hoogste civiele en militaire vereisten en zijn DIN ISO-getest en gecertificeerd. De extreem duurzame armaturen van deze Duitse fabrikant zijn technisch en kwalitatief zo geavanceerd, dat zelfs extreme omstandigheden de functionaliteit niet beïnvloeden. Dat heeft de praktijk inmiddels ook dikwijls bewezen.

 

Overzicht LED-werkverlichting:

 

 

 

De verlichtingsproducten van SETOLITE worden breed toegepast op plekken waar de eisen aan verlichting zeer hoog zijn. Denk bijvoorbeeld aan rampenbestrijding. Elfa levert zowel lampen van SETOLITE die op het lichtnet worden aangesloten, als lampen die werken met geavanceerde lithium-ion technologie (zoals de Setolite 4000A X1 handlamp) waarbij de SETOLITE-ingenieurs erin zijn geslaagd de lichtopbrengst van een lamp te verhogen terwijl de laadtijd juist aanzienlijk verminderd is. Een aantal producten zullen verder toegelicht worden.

 

ALDEBARAN® GLADIUS 2K led serie

SETOLITE’s ALDEBARAN® GLADIUS is een werklamp voor professioneel gebruik. Deze lamp werkt goed in de mist doordat er 2 kleuren LED worden gebruikt. Een 60° stralingshoek voor het perifere licht, verantwoordelijk voor het genereren van warm wit licht en een 25° stralingshoek voor het dieptelicht, verantwoordelijk voor het genereren van koud wit licht. Daarnaast kan de lamp worden ingezet in een omgeving waar stoom of rook is. Verder zorgt de Glare-free XPECT2 LED’lensoptiek voor een aanzienlijke vermindering van verstrooiingsverliezen.

 

Aldebaran breedstraler Gladius

ALDEBARAN® GLADIUS 2K led serie 100-240V 23.000Lm Cable Reel 10m

 

 

ALDEBARAN® 360 GRAD FLEX

De ALDEBARAN® 360 GRAD FLEX 960 van SETOLITE staat bekend om zijn efficiëntie. Het model beschikt over 145000Lm bij 960 Watt en is traploos dimbaar. De breedstraler klapt open als een paraplu en is te gebruiken op een statief, al kan de lamp ook worden opgehangen. De breedstraler is daarnaast flexibel en veilig ter plaatse dankzij de veilige ophanglus en het vortex-systeem.

 

SETOLITE-Aldebaran-breedstraler-opengeklapt

 

SETOLITE’s ALDEBARAN® 360 GRAD FLEX

 

De lamp bevat tevens een ingebouwd schokbestendig voorscherm en een verstelsysteem van hoogwaardig, roestvrij staal en alluminium. Het verstelsysteem is eenvoudig te gebruiken door de uittrekbare vergrendelingspen. Door de instelmogelijkheden is er bij deze verlichtingsoplossing geen sprake van lichtvervuiling.

 

De ALDEBARAN®360 GRAD FLEX kan door slechts één persoon worden opgebouwd in twee minuten tijd.

 

 • Zeer compact en gemakkelijk te gebruiken
 • Zeer fel licht dat gemakkelijk aangepast kan worden vanwege het vergrendelingspensysteem. Om deze reden is er geen lichtvervuiling.
 • Voor optimale verlichting kan de hoek van de lamp worden aangepast
 • Snelle montage en demontage zonder ‘cooling down’ fase
 • Beschikbaar in 3 verschillende kabels:
  • Alleen kabel met stekker
  • Kabel met stekker en schakelaar
  • Kabel met stekker, schakelaar en dimfunctie. Hierbij is een traploze en zij-aan-zij regeling van de lichtopbrengst mogelijk door de DIM en SWITCH functie. De SETO-CONNECT stekker is compatibel met elke SETO-CONNECT-LAMP.

 

 

 

ALDEBARAN® SMARTLINE RP LED SERIE

De ALDEBARAN® SMARTLINE RP LED SERIE lamp van SETOLITE is een krachtige, niet-oplaadbare lamp voor professioneel gebruik. De lamp is gemaakt van hoogwaardige componenten, zoals een behuizing van geanodiseerd aluminium, versterkt glas van PMMA en koudebestendige eindkappen. Er zijn meerdere mogelijkheden voor montage, ophanging en ‘set-up’ zodat maximaal gebruik kan worden gemaakt van de ALDEBARAN® SMARTLINE lamp.

 • Homogeen licht
 • Lichtgewicht
 • Noodverlichtingsfunctie
 • Ideaal als tentverlichting vanwege een laag gewicht en gereduceerde bouwhoogte in tegenstelling tot conventionele armaturen.
 • Geïntegreerde IP54 Schuko aansluiting.

 

 

Aldebaran Smartline breedstraler

SETOLITE’s ALDEBARAN® SMARTLINE RP LED SERIE lamp

 

ALDEBARAN® XLD-2C SERIES

 

 

De XLD-2C is een professionele werklamp die beschikt over 9000 lumen bij slechts 560 Watt. ‘XLD’ staat dan ook voor ‘Extreme Lighting Device’. Vanwege een geïntegreerde bouthouder is de lamp geschikt voor snelle en gereedschapsloze mastmontage. De lamp kan tevens worden opgehangen voor gebruik. De XLD-2C is uitgerust met een dimmer en schakelaar en verwisselbare kabel met Schuco stekker. Dit model beschikt over een ‘IP68’ rating, wat inhoudt dat het bestand is tegen stof, vuil en zand. Daarnaast blijft de lamp 30 minuten onder water functioneren bij een diepte van 1,5 meter.

 

Met acht high-power-LED modules en het SETO XPECT LED lenssysteem wordt 80.000 echte lumen bereikt (met ‘echte’ lumen wordt de daadwerkelijk gemeten lichtopbrengst hoeveelheden bedoeld).

 

 

SETOLITE Aldebaran XLD 2C

SETOLITE Aldebaran XLD-2C DIM 560W 90000Lm EUplug 8m repla.cable

 

 • Passieve, slijtagevrije koeltechnologie
 • Opgezet in enkele seconden
 • Dimbaar
 • Mogelijkheid voor homogene verlichting op korte afstand
 • Beschikbaar met 3 verschillende kabels:
  • Alleen kabel met stekker
  • Kabel met stekker en schakelaar
  • Kabel met stekker, schakelaar en dimfunctie

 

 

 

Wij staan voor u klaar!

Elfa kan de SETOLITE producten ook toepassen in maatwerkoplossingen voor de klant. Wilt u advies over de toepassing van de werklichten of zaklampen van SETOLITE, of wilt u ondersteund worden bij een keuze uit het assortiment? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze specialisten helpen u graag verder bij het maken van de juiste keuze.

 

Helaas levert Elfa alleen aan zakelijke klanten. We willen u daarom vriendelijk verzoeken om uw elektrotechnisch installateur contact met ons te laten opnemen. Op deze manier kunnen we u alsnog helpen.

Bedankt voor uw begrip.

reCAPTCHA is required.
Inschrijven voor de nieuwsbrief: