Retour en RMA


Voor het retour sturen van goederen heeft Elfa Elementenfabriek B.V. een procedure opgesteld om de registratie, tracering en bewaking te stroomlijnen. Retour ontvangen goederen zonder een door ons toegekende RMA-nummer worden door Elfa Elementenfabriek B.V. niet in behandeling genomen.

 

 

Voorwaarde retour

De afgeleverde producten moet 100% verkoopwaardig zijn. Er mag aan het afgeleverde product geen enkele wijziging zijn aangebracht. De verpakking moet ongeopend, het product moet ongebruikt en onbeschadigd zijn. Alle meegezonden documentatie en verpakkingsmaterialen moet bijgevoegd zijn bij de retourzending. Elfa Elementenfabriek B.V. behoudt het recht om geretourneerde producten te weigeren of om slechts een gedeelte van het al betaalde bedrag te crediteren wanneer het vermoeden bestaat dat het product reeds is geopend, gebruikt of door uw schuld (anders dan die van Elfa Elementenfabriek B.V. of de leverancier van het product) is beschadigd. Indien een product wordt geretourneerd dat naar het oordeel van ons schade heeft opgelopen, die aan een handeling of nalatigheid van de klant is of anderszins voor uw risico komt, zal Elfa Elementenfabriek B.V. u hiervan schriftelijk (via brief of e-mail) in kennis stellen. Elfa Elementenfabriek B.V. heeft het recht om de waardevermindering van het product als gevolg van deze schade van het aan u terug te betalen bedrag, in te houden.

 

Proces Retour

Stuur nooit goederen retour zonder vooraanmelding en stuur alleen de goederen retour welke u heeft aangemeld. Op basis van uw vooraanmelding kan ELFA de juiste procedure kenbaar maken voor de juiste afhandeling. Meld uw retour te verzenden artikelen aan via het RMA-formulier. Stuur alleen goederen retour, inclusief het door Elfa toegekende RMA-nummer. Als het gaat om een oplaadbare lamp of om een lader, stuur dan de complete set en niet alleen de batterij. Klik hieronder op de link om naar het formulier te gaan.

 

HET RMA FORMULIER

Inschrijven voor de nieuwsbrief: