Naar de webshop

Batterij packs


Elfa kan op iedere vraag een passend antwoord geven, door een combinatie te bieden van een kernassortiment aangevuld met eigen productie en assemblage. We leveren merkonafhankelijk alle denkbare batterij packs, volledig en exact afgestemd op het voltage, de capaciteit en de afmetingen die ú wenst. In grote, maar ook kleine oplages, tot zelfs enkele stuks. We hebben het, of we maken het.

 

Bij Elfa maken we precies wat de klant nodig heeft

 

Maatwerk batterij packs

Met maatwerk batterij packs willen we specifiek inspelen op de vraag van de klant. Het kan namelijk zo zijn, dat het aanbod batterijen van de verschillende merken uit ons assortiment niet perfect aansluit op uw vraag. Een passende oplossing is nodig, en die kunnen wij bieden. Bij Elfa produceren we namelijk ‘custom made’ batterijen voor een specifieke toepassing in uw bedrijf. Details als afmetingen en voltage worden geproduceerd zoals u het wilt hebben. Elfa werkt al jaren nauw samen met de beste fabrikanten ter wereld en kan batterij packs produceren met onder andere batterijen van Saft, Tadiran, Panasonic en Varta.

 

Batterij packs van verschillende merken

 

 

Eigen productielocaties

In onze eigen assemblage-afdeling in Lijnden maken we batterij- en accupacks volgens strikte procedures en veiligheidsvoorschriften. Hier worden wekelijks honderden packs gemaakt. Om de nodige capaciteit te kunnen garanderen, beschikt Elfa over meer dan één productielocatie. Daarnaast hebben we partnerships met meerdere batterijproducenten door Europa. Hierdoor hebben we altijd voldoende capaciteit, geen order is te groot.

 

ISO 9001 certificering                 ISO 14001 certificering

 

Download ISO 9001                    Download ISO 14001

 

Elfa beschikt over de ISO 9001 en ISO 14001 certificering.

 

Partners

Elfa heeft dus een partnership afgesloten met een aantal van ’s wereld grootste batterij-packfabrikanten. Deze zijn allemaal ISO-gecertificeerd en nauwkeurig door Elfa geaudit en gekeurd. Samen leveren wij professionele oplossingen aan onder andere shipchandlers, elektrotechnische groothandels, OEM’s, Defensie, brandweer, politie, professioneel eindgebruikers, de rail industrie en de medische industrie.

 

Klanten van Elfa

 

 

Maatwerkoplossing voor de NS

Met succes hebben we verschillende maatwerkoplossingen geïmplementeerd bij meerdere klanten. Zo hebben we een opdracht voor de NS tot een mooi einde gebracht. Samen met Machinefabriek Bosserveld en NedTrain hebben we het afsluitsein vernieuwd. Daarnaast is de verlichting aangepast waardoor de sluitseinpaal minder gevoelig reageert op regen en sneeuw. Ook kan deze nu eenvoudiger worden bijgeladen. Voor deze case is gekozen voor een LED-armatuur met Li-on cellen, die met een USB-kabel kunnen worden bijgeladen. Deze maatwerkoplossing heeft gezorgd voor een sluitseinpaal 2.0. Klik hier voor het hele verhaal.

 

Oplossing voor NS

Een nieuwe sluitseinpaal voor NS

 

Uw eigen batterij pack

Batterij packs maken wij doeltreffend. Op iedere vraag die u ons voorlegt, krijgt u snel en duidelijk antwoord, zwart op wit en tot in de kleinste technische details. We kunnen terugvallen op decennialange ervaring en kiezen voor de beste oplossing voor u. De praktijk wijst immers uit dat zo’n nuchtere benadering als vanzelf de beste balans tussen kwaliteit en kostenefficiëntie oplevert. Uw belang staat bij ons op de eerste plaats. Heeft u een toepassing waar een standaard batterij of accu tekortschiet? Lees hieronder hoe u gemakkelijk uw eigen batterij pack aanvraagt. Om te beginnen hebben de gegevens van uw batterij pack op maat nodig, deze kunt u geakkelijk aan ons doorgeven door middel van ons 3-stappenplan of neem contact met ons op als u er niet uit komt.

 

Stappenplan

 

Gegevens verzamelen: het 3-stappenplan

Voor het aanvragen van een batterijpack op maat maken wij gebruik van een eenvoudig stappenplan. Lees hieronder hoe de stappen in elkaar zitten en download het stappenplan met daarin een uitgebreide toelichting op alle drie de stappen.

 

Het stappenplan

 

Stap 1. Voorbeeldpack toesturen

Om het proces zo eenvoudig en snel mogelijk te laten verlopen, ontvangen wij graag een voorbeeld van het pack dat u wilt hebben. Vaak hebben onze klanten een batterij pack waar ze er meerdere nieuwe of vervangende van willen bestellen. Wanneer u ons één voorbeeldpack kunt toesturen versneld dit het proces en geeft u ons de kans om het pack zo exact mogelijk na te maken (bijvoorbeeld voor de connector of afmetingen).

Voordat u het voorbeeldpack toestuurt, meldt u uw aanvraag eerst via: [email protected]. Bij deze aanvraag vermeld u tevens de volgende gegevens:

  • Naam contactpersoon
  • Telefoonnummer
  • Klantreferentie
  • Aantal packs (behoefte)

Verstuur vervolgens het pack onder vermelding van uw referentie naar Elfa. Stappen 2 en 3 hoeven dan niet meer doorlopen te worden.

 

Stap 2: Foto’s en specificaties

Indien het niet mogelijk is om een voorbeeldpack naar ons te versturen, ontvangen wij graag drie foto’s van het battery pack, drie foto’s van de connector en drie specificaties. Graag ten minste één foto waarbij het etiket goed leesbaar is. Verstuur vervolgens de foto’s, specificaties en de gegevens van de aanvrager naar [email protected]. Stap 3 hoeft dan niet meer doorlopen te worden.

 

Stap 3: Invullen van alle specificaties

Indien optie 1 & 2 beide niet mogelijk zijn, vul dan alle gegevens in over de contactpersoon en het benodigde batterijpack en verstuur het ingevulde document naar [email protected]. Heeft u vragen hierover? U kunt ons altijd telefonisch of per mail bereiken.

 

 

Meer info over onze batterij packs op maat

Heeft u verder nog vragen of wilt u meer informatie over onze batterij packs? Neem dan contact met ons op! Wij staan graag voor u klaar en beantwoorden al uw vragen. Het eenvoudigste is om onderstaand contactformulier in te vullen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons overigens ook per mail bereiken.

 

 

reCAPTCHA is required.

Inschrijven voor de nieuwsbrief: