Logistiek Op Maat


Elfa merkt bij haar klanten dat er vaak behoefte is aan tailor-made logistiek. De volgende werkdag in huis of juist een vaste leverdag? Eigen logo, verpakking en stickers op elke verpakking? Bij Elfa kijken we graag samen met de klant naar de mogelijkheden.

 

 

Samen kijken naar de mogelijkheden

Uiteindelijk zijn er bijna geen twee bedrijven hetzelfde en daarmee ook de wensen voor de logistiek. Elfa gelooft in een samenwerking tussen importeur en klant, samen kan er tot een logistieke indeling komen waarbij beiden bedrijven het voordeel voelen. Hieronder een overzicht van aantal van de mogelijkheden.

 

De volgende werkdag verzonden
De meeste klanten zien graag na bestelling hun product zo snel mogelijk tegemoet, daarom is het belangrijk dat Elfa samen met haar klanten overlegt welke producten ze op voorraad houd. Een goede voorraad zorgt er immers voor dat bestellingen de volgende dag vanuit voorraad verzonden kunnen worden.

 

Kies zelf de verzenddagen

Een andere mogelijkheid is (voor inkoopcombinaties bijvoorbeeld) dat bestellingen worden opgespaard en op één of twee vaste dagen per week verzonden worden. Zo kan er effectiever gewerkt worden en bespaart men ook op eventuele verzendkosten.

 

Verschillende leveradressen

We zien ook dat klanten producten bij ons bestellen die vervolgens naar een ander adres verzonden moeten worden, zoals voor komt bij inkoopcombinaties. Elfa verzorgt dat de producten verdeelt en verzonden worden per lid van de inkoopcombinatie.

 

Eigen verpakking, stickers en labels
Ook kan het zijn dat uw klant vereist dat de kleinste verpakkingseenheid een eigen label krijgt. Dit kan in de vorm van een sticker met daarop een aantal gegevens van het product en wellicht moet daar ook het logo van u of Elfa op.

 

Contact

Inschrijven voor de nieuwsbrief: