SETO LED SNAKE


De SETO LED SNAKE is ideaal als tijdelijke bouwverlichting. Lange gangen, trappen en liftschachten kunnen op eenvoudige wijze worden verlicht met de LED-stripverlichting. Voor dergelijke verlichting zijn hoge eisen en richtlijnen opgesteld. Wanneer u op zoek bent naar professionele verlichtingsproducten, dan komt u al snel uit bij SETO. Elfa heeft deze producten dan ook opgenomen in haar assortiment en is exclusief distributeur voor dit merk in de Benelux en het Verenigd Koninkrijk.

Tijdelijke bouwverlichting

De SETO LED SNAKE serie minimaliseert de noodzakelijke inspanningen voor tijdelijke bouwverlichting. Lange gangen of trappenhuizen en liftschachten kunnen binnen enkele ogenblikken worden verlicht.

 

Daartoe hoeft de flexibele en sterke LED-lichtkabel alleen maar te worden uitgerold en bevestigd te worden met clips, dubbelzijdig plakband of kabelbinders. Afhankelijk van de grootte van het te verlichten gebied is het ook mogelijk om meerdere kabels te combineren, zodat de vereiste verlichting altijd gegarandeerd is.

SETO SNAKE stripverlichting

SETO LED SNAKE

Hoog prestatieniveau

Door het hoge vermogen van 12 W per meter, verdeeld over 180 LED’s per meter, bereiken de LED-lichtsnoeren van de SETO LED SNAKE-serie een prestatieniveau dat voorheen niet werd bereikt. Dankzij de lichte verspreiding van het siliciummateriaal van de touwen, wordt dit enorme vermogen bovendien homogeen verdeeld.

SETO SNAKE trapverlichting

SETO SNAKE gangverlichting

Meer informatie over de SETO SNAKE

Wilt u graag meer informatie over de SNAKE van SETO? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder. Het eenvoudigste is om het contactformulier in te vullen. Wij zullen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u opnemen!

Helaas levert Elfa alleen aan zakelijke klanten. We willen u daarom vriendelijk verzoeken om uw elektrotechnisch installateur contact met ons te laten opnemen. Op deze manier kunnen we u alsnog helpen.

Bedankt voor uw begrip.

reCAPTCHA is required.
Inschrijven voor de nieuwsbrief: