Krachtige LED werkverlichting


Elfa heeft een enorm aanbod in professionele LED floodlights ideaal voor gebruik in de rail, de bouw, hulpdiensten en anderen. Van kleine ondernemingen tot grote bedrijven als KLM en ProRail laten zich graag door Elfa adviseren als het om verlichting gaat. Voor dergelijke professionals is het immers duidelijk dat goede verlichting een essentiële voorwaarde is voor veilig werken.

 

LED werkverlichting

 

 

Alle A-merken LED werkverlichting

Als u zich door Elfa laat adviseren, weet u zeker dat u de beste lamp voor uw situatie krijgt. Elfa biedt immers een enorm aanbod LED floodlights van alle A-merken zoals Led’s Work, Lind Equipment & Setolite. Bij Elfa denken wij mee met de wensen van de klant en geven wij u merkonafhankelijk advies. Wilt u hoge kwaliteit werkverlichting, of heeft u wensen voor de kleurtemperatuur en de CRI? Elfa adviseert. Hieronder ziet u een overzicht van een aantal populaire modellen. Wilt u meer informatie over het assortiment LED werkverlichting? Ga dan naar onze webshop of neem contact op met één van onze experts.

Led A-merken

 

Aldebaran XLD-2C

Setolite Aldebaran XLD-2C

 

XLD staat voor Extreme Lighting Device. Met een lichtopbrengst van 90.000 lumen is geen uitleg nodig waarom. De hoge kwaliteit LED is prettig aan de ogen vanwege zijn CRI van > 70 en een kleurtemperatuur van 5000K. En dat bij een energieconsumptie van slechts 560 Watt. De XLD-2C is zowel te gebruiken op een mast als hangend. Dit product wordt in Europa geproduceerd en veel van de componenten zijn beschikbaar als plug-and-play-reserveonderdelen. In onderstaande video is goed te zien dat de XLD praktisch onbreekbaar is.

 

 

 

Setolite Aldebaran XLD-Compact

Setolite Aldebaran XLD-Compact

De Aldebaran XLD-Compact is een lichtgewicht, compacte versie van zijn grote broer de XLD-2C. De gemakkelijk te vervoeren XLD-compact heeft nog steeds een indrukwekkende lichtopbrengst van 45.000 lumen bij een energieconsumptie van slechts 280 Watt. Ook de compact is goed bestendig tegen water (IP65) en is prettig aan de ogen met een CRI van > 70 en een kleurtemperatuur van 5000K. Bekijk deze video om te zien hoe draagbaar en krachtig de Compact is.

 

 

Setolite Gladius 2K

Setolite Gladius 2K

De Gladius 2K heeft een lichtopbrengst van maar liefst 33.000 lumen en is bijzonder omdat er verschillende kleuren LED in worden gebruikt (warm white en cold white). Waardoor de lichtkleur meer lijkt op daglicht en de lamp bij uitstek werkt bij mist, stoom of rook. Deze lamp is veel gebruikt bij onderhoud aan het Britse spoor (Network Rail) door onder andere Torrent Trackside en Speedy Hire.

 

Glasgow Charing Cross Tunnel zonder de Gladius 2K              Glasgow Charing Cross Tunnel met de Gladius 2K
Glasgow Charing Cross Tunnel zonder en met de Gladius 2K

 

 

Led’s Work Novalight

 

Led’s Work Novalight

 

Een professionele 360 graden LED schijnwerper op telescoop statief. De schijnwerper heeft een behuizing die in delen beweegbaar is, zodat u altijd de gewenste positie kunt instellen. De lichtopbrengst is maar liefst 8000 lumen, is waterbestendig (IP65) en de lichtkleurtemperatuur is 4000K. Deze lamp kan op een 110V- of 230V-voeding werken of op een Li-ion-batterij die als accessoire verkrijgbaar is. Maximaal licht met maximale flexibiliteit – Novalight.

 

 

 

Lind Beacon 360

Lind Beacon 360

De Lind Beacon 360 is een ongelooflijke sterke LED lamp (13.000 lumen) die zowel 360 graden rond schijnt als naar boven. De Beacon 360 is op veel manieren te bevestigen: met een magneet, ophangen door middel van een oog op bovenop een statief.

 

Deze laatste twee lampen zijn beide ook te gebruiken met een accu. Daarom worden ze veel gebruikt door aannemers en professionals in de productie industrie. Ideaal voor eindgebruikers die met één druk op de knop draagbare, oplaadbare 360 graden verlichting willen hebben.

 

 

Waarom Elfa?

 

Elfa is al jaren dé expert op het gebied van accu’s, batterijen en verlichtingsproducten voor de zakelijke markt. Met onze kennis en expertise kunnen wij u adviseren wat de beste oplossing is voor uw situatie. Daarnaast hebben we een ruim aanbod A-merken en maar liefst 3 eigen productielocaties. Hieronder ziet u een aantal klanten van Elfa.

 

Klanten van Elfa

 

Breed aanbod werkverlichting

Bent u dus op zoek naar krachtige werkverlichting? Kijk gerust in onze webcatalogus voor producten van onder andere Led’s Work, Lind Equipment & Setolite. Wilt u meer informatie over onze professionele verlichting? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt ook onderstaand contactformulier invullen.

 

Helaas levert Elfa alleen aan zakelijke klanten. We willen u daarom vriendelijk verzoeken om uw elektrotechnisch installateur contact met ons te laten opnemen. Op deze manier kunnen we u alsnog helpen.

Bedankt voor uw begrip.

reCAPTCHA is required.

 

Inschrijven voor de nieuwsbrief: