Maatwerk Verlichting


Al meer dan honderd jaar specialiseert Elfa zich in accu’s, batterijen en verlichting. Bij Elfa weet men als geen ander; veilig werken vraagt om goede verlichting. Elfa heeft een enorm aanbod in werklampen, zaklampen, inspectielampen en hoofdlampen. Toch kan het voorkomen dat een standaard lamp niet de ideale oplossing is voor een toepassing, dan zorgt Elfa in samenspraak met de klant voor een oplossing op maat.

 

 

De mogelijkheden zijn eindeloos

Met een historie van meer dan honderd jaar heeft familiebedrijf Elfa uitgebreide vakkennis en ervaring in huis. De mogelijkheden in maatwerk verlichting zijn, dan ook eindeloos;

 

Lumenwaarde
Bent u op zoek naar een zaklamp met een specifieke lichtintensiteit? We stemmen onze mobiele en draagbare verlichting perfect af op uw toepassing.

 

Lichtstanden
Van een eenvoudige aan-uit stand, een stroboscoop functie of een lamp met High, Mid en Low output. Bij Elfa worden wij enthousiast van een innovatieve uitdaging!

 

Kleur van behuizing

Is voor uw maatwerk verlichting een uitgesproken kleur noodzakelijk? De mogelijkheden verschillen per merk en type product. De behuizing kan voorzien worden van de kleuren: zwart, rood, blauw, groen en oranje.

 

Oplaadbaar of niet oplaadbaar
Geen stroom beschikbaar op uw werklocatie? Geen punt met een oplaadbare lamp.

 

Elfa en KLM ontwikkelen samen de perfecte zaklamp: Ledlenser M7R-KLM

Voor KLM bundelde Elfa de krachten met Ledlenser om een speciaal op maat gemaakt zaklamp te maken. De zaklamp is uitgevoerd in een opvallende oranje kleur zodat hij gemakkelijk terug te vinden is in donkere plekken. Ook heeft hij een andere lichtkleur (Kelvinwaarde) om zo het onderscheid tussen verschillende vloeistoffen te kunnen onderscheiden en makkelijker de kleine lettertjes te kunnen lezen bij het uitvoeren van inspecties.

 

 

Contact

Inschrijven voor de nieuwsbrief: