Maatwerk


Elfa heeft een breed en diep assortiment, waarmee het meer dan 90% van de vraag af kan dekken. Daarnaast levert Elfa ook maatwerkoplossingen die het klantspecifiek ontwikkelt. Soms gaat het daarbij om aanpassingen van bestaande producten, maar even zo vaak worden volledig nieuwe producten ontwikkeld op basis van de enorme expertise die hier in meer dan een eeuw is opgebouwd. We hebben het, of we maken het.

 

 

Batterij packs

Elfa kan op iedere vraag een passend antwoord geven, door een combinatie te bieden van een kernassortiment aangevuld met eigen productie en assemblage. We leveren merkonafhankelijk alle denkbare batterij packs, volledig en exact afgestemd op het voltage, de capaciteit en de afmetingen die ú wenst. In grote, maar ook kleine oplages, tot zelfs enkele stuks.

meer info

Maatwerk Verlichting

Bij Elfa weet men als geen ander; veilig werken vraagt om goede verlichting. Elfa heeft een enorm aanbod in werklampen, zaklampen, inspectielampen en hoofdlampen. Toch kan het voorkomen dat een standaard lamp niet de ideale oplossing is voor een toepassing, dan zorgt Elfa in samenspraak met de klant voor een oplossing op maat.

meer info

Logistiek Op Maat

Elke klant en daarmee elke levering is verschillend. Dezelfde dag verzenden of wilt u juist één of twee vaste leverdagen per week? Voor sommige klanten is het belangrijk dat onze producten worden verpakt met het logo van klant erop, of een sticker met daarop de productspecificaties. Bij Elfa kijken we graag samen met de klant naar de mogelijkheden.

meer info
Array ( [title] => meer info [url] => https://www.elfa.nl/nl/maatwerk/logistiek-op-maat/ [target] => )
Inschrijven voor de nieuwsbrief: