Vacatures


Elfa groeit. Niet alleen omdat de batterij- en lichtmarkt nog steeds groeit, maar ook omdat steeds meer bedrijven zien dat de gespecialiseerde kennis van Elfa daadwerkelijk een toegevoegde waarde heeft.

 

 

Actuele vacatures

  • Op dit moment hebben wij geen openstaande vacatures.

 

Persoonlijke aandacht en service

Juist omdat persoonlijke aandacht en service twee belangrijke troeven zijn binnen de marktbenadering van Elfa, wil het maar medewerkersbestand minimaal gelijke tred laten houden met de omzet. Daardoor zijn er regelmatige vacatures. Elfa biedt een uiterst aangename werkomgeving binnen een team van circa 25 medewerkers, waarvan een deel ook in de buitendienst werkt. Elfa biedt volop groeimogelijkheden en een zeer collegiale sfeer. De beloning is marktconform. Elfa heeft de eigenschappen van een familiebedrijf, wat resulteert in een duidelijke lange termijnvisie.

 

Open sollicitatie

Ook als er momenteel even geen vacatures zijn, wil Elfa graag in contact met u komen als u technisch kennis weet te combineren met commercieel talent of graag wilt werken binnen onze productie van batterypacks en ook enige ervaring heeft binnen een dergelijke omgeving. Stuur uw open sollicitatie naar Ruben Laus via [email protected] en vermeldt daarbij als onderwerp: sollicitatie. We nemen dan sowieso even contact met u op en gaan uiteraard discreet om met uw sollicitatie.

 

Inschrijven voor de nieuwsbrief: