Naar de webshop
Al meer dan 100 jaar expert in
accu's, batterijen en verlichting.


Wij ontzorgen onze klanten graag door mee te denken en uitstekende service te bieden. Met alle A-merken in ons magazijn en 3 eigen productielocaties is een oplossing altijd dichtbij. In onder andere de bouw, industrie, OEM, Defensie en hulpdiensten vertrouwt men op onze ervaring en expertise.

Accu’s

Wij verkopen alle verschillende soorten accu’s, kijk naar de mogelijkheden.

Batterijen

Wij verkopen alle verschillende soorten batterijen, kijk naar de mogelijkheden.

Verlichting

Wij verkopen allerlei verschillende soorten verlichting, kijk naar de mogelijkheden.

Elfa 100 jaar


 Wij zijn een familiebedrijf met een rijke geschiedenis. Meer dan 100 jaar geleden ontstaan als fabriek in bruinsteenbatterijen en platte metalen zaklantaarns. Inmiddels een groothandel met klanten en een netwerk van gespecialiseerde fabrikanten van over de hele wereld.

 

Case – NS

Maatwerk


Probleem

Ontwerp van de seinpalen was verouderd.

Oplossing

Wij werkten samen met machinefabriek Bosserveld en NedTrain Zuid om een nieuwe versie te ontwerpen. Het nieuwe ontwerp is lichter gemaakt en is nu ook beschikbaar voor tegel-perrons en geperforeerd staal-perrons (en als vanouds met de klembeugel op de rails). Tevens is de verlichting aangepast, waardoor de sluitseinpaal minder gevoelig is geworden voor regen en sneeuw en eenvoudiger kan worden bijgeladen. Lees verder.

 

 

 

 

‘Voor de opvolgers van lithium-ion zullen we geduld moeten hebben. Maar dit geduld zal wel beloond worden: de supercapacitor gaat straks moeiteloos een miljoen laadcycli mee.’


Dick Vleeskruijer

Industrial battery and power supply expert.

 

Inschrijven voor de nieuwsbrief: