SETO CRANEMASTER


Als een bedrijf opzoek is naar professionele Ledverlichting voor hun torenkraan-, hijskraan, bouwkraanverlichting komt al gauw uit bij de kwalitatief hoogwaardige producten van SETO. Elfa heeft deze producten dan ook opgenomen in haar assortiment en is exclusief distributeur voor dit merk in de Benelux en het Verenigd Koninkrijk.

 

Opdrachtgevers stellen steeds vaker strengere eisen aan aannemers in de (wegen)bouw als het om energieverlichting op locatie gaat. Moderne ledverlichting op locatie draagt hieraan bij. De ALDEBARAN® CRANEMASTER 2.0 is een van de nieuwste ontwikkelingen van SETO op het gebied van bouwkraan- of hijskraan verlichting.

 

Wilt u fors besparen in energieverbruik van bouwkraan- of hijskraanverlichting? Wilt u overstappen als bedrijf naar ledverlichting? Stap dan over naar ALDEBARAN® CRANEMASTER 2.0.

Flinke energiesbesparingen

Speciaal ontwikkeld voor montage op torenkranen en voor het verlichten van grote bouwterreinen, overtreffen LED kraanarmaturen van de ALDEBARAN® CRANEMASTER 2.0 serie letterlijk de onderhoudsintensieve halogeen- en HQI oplossingen. Afhankelijk van de omgevingsomstandigheden kunnen deze LED-schijnwerpers voor top zwenkkranen energiebesparingen tot 70% opleveren.

 

Dankzij de toegepaste SETO XPECT2 lenstechnologie wordt het licht gericht naar de benodigde gebieden en wordt tegelijkertijd de ongewenste en energieverslindende verspreiding van inefficiënt strooilicht tegengegaan.

SETO CRANEMASTER

SETO CRANEMASTER

Omgang met slechte zichtomstandigheden

De SETO TRUEVIEW technologie van onze LED kraanverlichting gaat slechte zichtomstandigheden, veroorzaakt door het weer, tegen. Hierbij worden verschillende lichtkleuren in de schijnwerper zodanig gecombineerd dat atmosferische storingen, zoals mist, optimaal worden doorgelaten. De slijtage- en onderhoudsvrije LED-technologie vereist geen actieve koelcomponenten, waardoor een maximale zuinigheid en betrouwbaarheid wordt bereikt. Dankzij de onverwoestbare SETO IRONCORE constructie is het veilige gebruik van CRANEMASTER kraanarmaturen in de bouw permanent gewaarborgd.

SETO CRANEMASTER bouwkraanverlichting

SETO CRANEMASTER hijskraanverlichting

SETO CRANEMASTER verlichting

Meer informatie over de SETO CRANEMASTER

Wilt u graag meer informatie over de CRANEMASTER van SETO? Neem dan gerust contact met ons op. Het makkelijkste is om onderstaande contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op met u!

 

Helaas levert Elfa alleen aan zakelijke klanten. We willen u daarom vriendelijk verzoeken om uw elektrotechnisch installateur contact met ons te laten opnemen. Op deze manier kunnen we u alsnog helpen.

Bedankt voor uw begrip.

reCAPTCHA is required.
Inschrijven voor de nieuwsbrief: