SETOLITE CRANESTAR


Als een bedrijf op zoek is naar professionele LED-verlichting voor hun torenkraan, hijskraan, bouwkraan of als sportveldverlichting, dan komen ze al snel uit bij de hoogwaardige producten van SETOLITE. Elfa heeft deze producten dan ook opgenomen in haar assortiment.

 

Opdrachtgevers stellen steeds meer eisen aan bouwaannemers, wegenbouwers en installatiebedrijven voor sportverenigingen als het gaat om energieverlichting op locatie. Moderne LED verlichting op locatie voldoet meestal aan deze eisen. Dat geldt ook voor de SETOLITE CRANESTAR.

 

Hoge kwaliteit bouwkraan verlichting

De SETOLITE CRANESTAR is een van de nieuwste ontwikkelingen van SETOLITE op het gebied van bouwkraan- of kraanverlichting. Met deze verlichtingsoplossing van SETOLITE kunt u aanzienlijk besparen op het energieverbruik van kraanverlichting.

 

Wilt u als bedrijf overstappen op LED verlichting? Stap dan over naar de SETOLITE CRANESTAR serie.

SETOLITE CRANESTAR

 

SETOLITE CRANESTAR

De voordelen van de CRANESTAR

Het upgraden van bouwkranen naar de nieuwste LED technologie is nu kosteneffectief en in ruil mogelijk door middel van de torenkraan armaturen van de SETOLITE CRANESTAR.

 

De focus bij het ontwerpen van deze kraanverlichting lag op het essentiële: Zoveel mogelijk licht tegen een zo laag mogelijk energieverbruik.

 

Het resultaat is een compromisloze en met slimme details uitgevoerde Area Light. De CRANESTAR schijnwerpers neemt de vertrouwde valbeveiliging over van de ALDEBARAN® CRANE MASTER SERIES.

 

Een hoekschaal maakt de gerichte uitlijning van de LED-emitter mogelijk. Daarnaast is de CRANESTAR krachtig en waterbestendig.

 

De efficiëntieverhogende LED vermijdt ongewenst strooilicht en realiseert dankzij een intelligent design een zeer laag gewicht, inclusief compacte afmetingen. Dit komt ook de bouwlogistiek ten goede.

 

SETOLITE CRANESTAR SERIES:

  • SETOLITE CRANESTAR 12K
  • SETOLITE CRANESTAR 20K
  • SETOLITE CRANESTAR 24K
  • SETOLITE CRANESTAR 28K

CRANESTAR kraanverlichting

SETOLITE CRANESTAR kraanverlichting

Meer informatie over de SETOLITE CRANESTAR

Wilt u meer details over de CRANESTAR van SETOLITE? Neem dan contact op, wij helpen u graag verder. Het is voor u het makkelijkste om onderstaande contactformulier in te vullen. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen!

 

reCAPTCHA is required.

Inschrijven voor de nieuwsbrief: