Ultralife


Ultralife Corporation is een toonaangevende leverancier van geavanceerde producten en diensten van de hoogste kwaliteit, variërend van stroomoplossingen tot communicatie- en elektronicasystemen. Het bedrijf levert aan klanten over de hele wereld in de overheids- en defensiesector, de medische sector, veiligheid en beveiliging, de energiesector, de industrie en de robotica. Ultralife beschikt over wereldwijde locaties in Noord- en Zuid-Amerika, Europa en Azië. De vestigingen zijn ideaal gepositioneerd om wereldwijd klanten te bedienen. 

 

Krachtige engineering

Ultralife legt de nadruk op krachtige engineering en een gezamenlijke aanpak van probleemoplossing. Het bedrijf ontwerpt, produceert, installeert en onderhoudt stroom- en communicatiesystemen, inclusief oplaadbare en niet-oplaadbare batterijen en oplaadsystemen. Ook blijft het merk zoeken naar manieren om te groeien door continu bezig te zijn met het ontwerpen, ontwikkelen en de verkoop van nieuwe producten.

 

Ultralife lithiumbatterijen

Het assortiment van Ultralife batterijen bestaat uit verschillende soorten lithium batterijen. Een populaire niet-oplaadbare batterij is de Ultralife Lithium batterij 9V Foil. Deze batterij blijft 8 tot 10 jaar werken in bijvoorbeeld een rookmelder. Deze batterij is ook geschikt voor alle apparaten die een batterij met een uiterst betrouwbare en lange levensduur nodig hebben.

 

Ultralife lithiumbatterij

 

Lithiumbatterij 9V Foil

 

Een andere populaire lithiumbatterij van het merk is de Ultralife Lithium batt 9V XSMOKE BL. Dit is een niet-oplaadbare batterij met een nominale spanning van 9 volt en een capaciteit van 1200 mAh. Tevens heeft de batterij een levensduur van 8 tot 10 jaar.

 

Ultralife batterij

 

Lithium batt 9V XSMOKE BL

 

 

Een derde lithiumbatterij is de Ultralife Lithium batt 9V LONGER BL. Dit is een niet-oplaadbare 9 volt batteij die tot 5 keer langer meegaat dan alkaline batterijen. Deze batterij kan worden gebruikt in rookalarmen en andere elektronische apparaten.

 

Lithium batterijen

 

Lithium batt 9V LONGER BL

 

Advies op maat

Mocht u vragen hebben of wilt u meer informatie over een van onze Ultralife batterijen? Neem dan contact met ons op. Voor het gehele assortiment van Ultra life batterijen kunt u altijd een kjikje nemen in onze webshop. Mocht u contact met ons willen opnemen, dan kunt u het beste onderstaand formulier invullen. Een van onze medewerkers zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

 

Helaas levert Elfa alleen aan zakelijke klanten. We willen u daarom vriendelijk verzoeken om uw elektrotechnisch installateur contact met ons te laten opnemen. Op deze manier kunnen we u alsnog helpen.

Bedankt voor uw begrip.

reCAPTCHA is required.
Inschrijven voor de nieuwsbrief: