9 april 2024

Terugblik op NXCD 2024!

Afgelopen week was Elfa aanwezig op NXCD 2024, hét evenement waar Defensie-innovatie centraal staat. Op Camp Innovation, MC Ede Driesprong, kwamen experts, vernieuwers en defensieprofessionals samen om de nieuwste ontwikkelingen en concepten te verkennen, van robotica tot energietransitie.

 

Tijdens het evenement hebben we nieuwe technologieën en producten gepresenteerd, welke voldoen aan de strenge eisen van de hedendaagse militaire en defensieomgeving. Op onze stand kregen bezoekers de kans om direct met onze experts te spreken met meer te leren over hoe Elfa’s oplossingen kunnen bijdragen aan efficiëntere en effectievere operaties.

 

De aanwezigheid van Elfa op NXCD 2024 benadrukt niet alleen onze toewijding aan innovatie binnen Defensie, maar ook onze bereidheid om nauw samen te werken met partners om op maat gemaakte, effectieve oplossingen te bieden.

 

Wilt u de mogelijkheden verkennen van wat Elfa voor uw organisatie kan betekenen? Neem contact met ons op via of bekijk onze website voor meer informatie over onze producten, diensten en hoe wij u kunnen ondersteunen bij het realiseren van uw projecten.

 

Helaas levert Elfa alleen aan zakelijke klanten. We willen u daarom vriendelijk verzoeken om uw elektrotechnisch installateur contact met ons te laten opnemen. Op deze manier kunnen we u alsnog helpen.

Bedankt voor uw begrip.

reCAPTCHA is required.

Laatste nieuws

06 mei 2024 Elfa Elementenfabriek ontvangt Clean Advantage-certificaat voor CO2-compensatie »
09 apr 2024 Terugblik op NXCD 2024! »
11 mrt 2024 ELFA op Internationale Eiserwaren Messe 2024 in Keulen »
14 feb 2024 Elfa Elementenfabriek is nu een officiële distributeur van het industriële portfolio van GS YUASA »
01 feb 2024 Elfa ondersteunt het StrandRover-project voor een duurzame toekomst. »
 
nieuwsoverzicht
Inschrijven voor de nieuwsbrief: