9 december 2020

Smart Battery Selector

 

Saft lanceert de Smart Battery Selector, een handige tool die u helpt de juiste batterij te kiezen voor uw IoT-project.

 

Bij het werken aan een IoT-applicatie wordt vaak de keuze voor de juiste batterij pas op het laatste moment gemaakt. Verstandiger is echter om in het begin van het project al na te denken over de mogelijkheden.

Dat brengt een aantal interessante voordelen met zich mee. Zo kunt u de stroomvereisten van uw apparaat optimaliseren om de best mogelijke oplossingen te vinden om de levensduur van uw apparaat te verlengen en er tegelijkertijd voor zorgen dat het de stroom krijgt die nodig is voor het gebruik ervan.

 

Het kennen van de afmetingen van de batterij is ook een belangrijke overweging bij het ontwerpen van uw apparaat. Maar het allerbelangrijkste: de batterij is een belangrijk onderdeel van de totale eigendomskosten van uw projecten en mag niet over het hoofd worden gezien als u wilt dat uw project slaagt.

 

Daarom heeft Saft de Smart Battery Selector gemaakt, een tool die u in slechts 7 stappen kan helpen ontdekken welke batterijen passen bij uw gebruikssituatie, hoeveel ruimte u in uw productontwerp moet overlaten voor de batterijen, wat de prijs is en welke gemiddelde levensduur u kunt verwachten van uw batterij eenmaal geïntegreerd in uw IoT-apparaat. Na het doorlopen van de 7 stappen kunt u er voor kiezen om het PSF report te ontvangen. Om de Smart Battery Selector te proberen klikt u op onderstaande link.

 

Smart Battery Selector

 

 

Laatste nieuws

21 nov 2022 17 november 2022 was de #NEDS beurs »
24 okt 2022 Elfa heeft ISO 9001 en ISO 14001 audit wederom met succes afgerond! »
04 jul 2022 Elfa denkt mee met de klimaat veranderingen »
01 jul 2022 Elfa aanwezig bij eRIC EXPO 2022 »
01 jul 2022 Elfa was aanwezig met een stand op INFOPOL-XPO112 »
 
nieuwsoverzicht

Inschrijven voor de nieuwsbrief: