9 december 2020

Smart Battery Selector

 

Saft lanceert de Smart Battery Selector, een handige tool die u helpt de juiste batterij te kiezen voor uw IoT-project.

 

Bij het werken aan een IoT-applicatie wordt vaak de keuze voor de juiste batterij pas op het laatste moment gemaakt. Verstandiger is echter om in het begin van het project al na te denken over de mogelijkheden.

Dat brengt een aantal interessante voordelen met zich mee. Zo kunt u de stroomvereisten van uw apparaat optimaliseren om de best mogelijke oplossingen te vinden om de levensduur van uw apparaat te verlengen en er tegelijkertijd voor zorgen dat het de stroom krijgt die nodig is voor het gebruik ervan.

 

Het kennen van de afmetingen van de batterij is ook een belangrijke overweging bij het ontwerpen van uw apparaat. Maar het allerbelangrijkste: de batterij is een belangrijk onderdeel van de totale eigendomskosten van uw projecten en mag niet over het hoofd worden gezien als u wilt dat uw project slaagt.

 

Daarom heeft Saft de Smart Battery Selector gemaakt, een tool die u in slechts 7 stappen kan helpen ontdekken welke batterijen passen bij uw gebruikssituatie, hoeveel ruimte u in uw productontwerp moet overlaten voor de batterijen, wat de prijs is en welke gemiddelde levensduur u kunt verwachten van uw batterij eenmaal geïntegreerd in uw IoT-apparaat. Na het doorlopen van de 7 stappen kunt u er voor kiezen om het PSF report te ontvangen. Om de Smart Battery Selector te proberen klikt u op onderstaande link.

 

Smart Battery Selector

 

 

Laatste nieuws

06 mei 2024 Elfa Elementenfabriek ontvangt Clean Advantage-certificaat voor CO2-compensatie »
09 apr 2024 Terugblik op NXCD 2024! »
11 mrt 2024 ELFA op Internationale Eiserwaren Messe 2024 in Keulen »
14 feb 2024 Elfa Elementenfabriek is nu een officiële distributeur van het industriële portfolio van GS YUASA »
01 feb 2024 Elfa ondersteunt het StrandRover-project voor een duurzame toekomst. »
 
nieuwsoverzicht
Inschrijven voor de nieuwsbrief: