9 december 2020

Smart Battery Selector

 

Saft lanceert de Smart Battery Selector, een handige tool die u helpt de juiste batterij te kiezen voor uw IoT-project.

 

Bij het werken aan een IoT-applicatie wordt vaak de keuze voor de juiste batterij pas op het laatste moment gemaakt. Verstandiger is echter om in het begin van het project al na te denken over de mogelijkheden.

Dat brengt een aantal interessante voordelen met zich mee. Zo kunt u de stroomvereisten van uw apparaat optimaliseren om de best mogelijke oplossingen te vinden om de levensduur van uw apparaat te verlengen en er tegelijkertijd voor zorgen dat het de stroom krijgt die nodig is voor het gebruik ervan.

 

Het kennen van de afmetingen van de batterij is ook een belangrijke overweging bij het ontwerpen van uw apparaat. Maar het allerbelangrijkste: de batterij is een belangrijk onderdeel van de totale eigendomskosten van uw projecten en mag niet over het hoofd worden gezien als u wilt dat uw project slaagt.

 

Daarom heeft Saft de Smart Battery Selector gemaakt, een tool die u in slechts 7 stappen kan helpen ontdekken welke batterijen passen bij uw gebruikssituatie, hoeveel ruimte u in uw productontwerp moet overlaten voor de batterijen, wat de prijs is en welke gemiddelde levensduur u kunt verwachten van uw batterij eenmaal geïntegreerd in uw IoT-apparaat. Na het doorlopen van de 7 stappen kunt u er voor kiezen om het PSF report te ontvangen. Om de Smart Battery Selector te proberen klikt u op onderstaande link.

 

Smart Battery Selector

 

 

Laatste nieuws

23 aug 2023 Elfa rondt overname Batterij Import Nederland B.V. af. »
12 mei 2023 Energieopslag project bij Roompot »
22 feb 2023 Aqua Beurs Nederland op 21, 22 en 23 maart 2023 »
24 jan 2023 FIAMM VdS gecertificeerde accu’s »
05 dec 2022 Het jaarlijks tellen van de voorraad, in week 52 »
 
nieuwsoverzicht

Inschrijven voor de nieuwsbrief: