28 mei 2020

Nieuw: Procell Intense Power batterijen

 

In september 2019 presenteerde Duracell haar nieuwe industriële lijn van alkaline batterijen: Procell. Deze batterijen zijn de vervanging voor de ‘Industrial by Duracell’. Nu komt er naast de ‘General Purpose’ de ‘Intense Power’ bij. Daarmee is Duracell ‘s werelds eerste merk dat een tweevoudig portfolio professionele batterijen biedt.

 

Procell Intense Power batterijen zijn speciaal ontworpen om langer mee te gaan (vergeleken met eerdere Duracell industriële alkaline batterijen) in professionele apparaten met een hoog verbruik die veel stroom of piekvermogen eisen, zoals elektronische deursloten, zeepdispensers of beveiligingscamera’s.

 

Deze batterijen hebben tot 30% langere levensduur in professionele apparaten met een hoog verbruik, wat resulteert in minder batterijvervangingen en dus tot besparingen op kosten die samenhangen met het vervangen van batterijen.

 

De Procell Intense Power worden gemaakt aan de hand van een hoogwaardige celconstructie. Elke batterij wordt geleverd met een kwaliteitsgarantie. Ontwerp, veiligheid, productie en kwalificatie voldoen aan de strikte eisen die Procell stelt aan batterijen, die zijn gebaseerd op de ANSI- en IEC-batterijnormen.

 

Procell wordt gebruikt door fabrikanten over de hele wereld: Procell alkalinebatterijen zijn ontwikkeld in samenwerking met fabrikanten zodat ze optimaal presteren in professionele apparaten.

 

Ook voegt Procell de High Power Lithium toe aan het assortiment. Een krachtige Lithium Mangaandioxide batterij (CR123A) . Laat u adviseren over de juiste batterij voor in uw toepassing, neem contact met ons op.

 

 

 

Laatste nieuws

09 apr 2024 Terugblik op NXCD 2024! »
11 mrt 2024 ELFA op Internationale Eiserwaren Messe 2024 in Keulen »
14 feb 2024 Elfa Elementenfabriek is nu een officiële distributeur van het industriële portfolio van GS YUASA »
01 feb 2024 Elfa ondersteunt het StrandRover-project voor een duurzame toekomst. »
17 jan 2024 Elfa Elementenfabriek voegt Procell Pre-filled Trade Display Box toe aan assortiment »
 
nieuwsoverzicht
Inschrijven voor de nieuwsbrief: