26 juni 2024

Elfa Elementenfabriek sluit de deuren voor een jaarlijks bedrijfsevent

Op vrijdag 14 juni heeft Elfa Elementenfabriek haar deuren gesloten voor een speciale gelegenheid. Elk jaar organiseert het bedrijf vlak voor de zomer een bedrijfsevenement voor het personeel, omdat veel mensen tijdens de zomerperiode op vakantie gaan. Dit jaar was geen uitzondering, en het bleek opnieuw een groot succes.

 

Het personeel genoot van een 4 uur durende boottocht door de prachtige Amsterdamse grachten, waarbij de unieke charme van de stad vanaf het water werd ervaren. Na deze ontspannende tocht verzamelde iedereen zich aan het IJ in Amsterdam Noord voor een heerlijke maaltijd, compleet met gezellige gesprekken en een ontspannen sfeer.

 

General Manager Ruben Laus van Elfa Elementenfabriek benadrukt het belang van dergelijke evenementen: “Dit is een mooi moment om samen voor de zomer nog even te genieten van een gezellige dag. Het versterkt de teamgeest en geeft ons de kans om buiten de werkomgeving met elkaar te verbinden.”

 

Samen met ons team kijken we terug op een mooie dag vol plezier en ontspanning. Deze traditie blijft een belangrijk onderdeel van onze bedrijfscultuur, en we zien ernaar uit om dit in de komende jaren voort te zetten.

 

Laatste nieuws

08 jul 2024 Elfa Elementenfabriek ondersteunt Solar Boat Twente tijdens Monaco Energy Boat Challenge »
01 jul 2024 Elfa Elementenfabriek brengt bezoek aan Eurosatory 2024 »
26 jun 2024 Elfa Elementenfabriek sluit de deuren voor een jaarlijks bedrijfsevent »
06 mei 2024 Elfa Elementenfabriek ontvangt Clean Advantage-certificaat voor CO2-compensatie »
09 apr 2024 Terugblik op NXCD 2024! »
 
nieuwsoverzicht
Inschrijven voor de nieuwsbrief: