19 mei 2021

FIAMM High – Rate Long Life Loodaccu

Elfa levert een breed assortiment onderhoudsvrije loodaccu’s van FIAMM. Deze loodaccu’s worden onder andere gekenmerkt door goede cyclische prestaties en hoge vermogensdichtheid. De robuuste behuizing is gemaakt van slag- en breukvast ABS-kunststof.

 

 

Belangrijk voor het bekende accu merk,  is het feit dat de accu’s fungeren als back-up stroomoplossingen om de continuïteit van de energietoevoer naar de kritische toepassingen te garanderen wanneer de stroomvoorziening wordt onderbroken. Elfa levert dan ook FIAMM-accu’s aan onder meer telecommunicatie, datacenters, spoorwegen, energiecentrales, petrochemische fabrieken en partijen die energieopslag uit hernieuwbare bronnen willen realiseren.

 

Een voorbeeld hiervan is de Fiamm High – Rate Long Life 12FGHL28 loodaccu. Deze accu is uitermate geschikt om in een korte tijd een hoge ontlaadstroom te genereren.

Geschikt voor lucht/zee/rail/wegtransport (non-hazardous) en 100% recyclebaar. De Fiamm accu’s zijn geschikt voor UPS systemen, noodverlichting en tractietoepassingen. Ze zijn goed bestand tegen cyclisch bedrijf en in geval van nood kunnen ze diep ontladen worden. Deze accu kan in vrijwel elke noodstroomvoorziening worden gebruikt.

 

 

 

Voor een overzicht van het gehele aanbod van FIAMM klikt u op onderstaande link. Uiteraard kunt u contact met ons opnemen voor vragen over een van de vele accu’s uit ons assortiment.

 

Meer Info

Laatste nieuws

09 apr 2024 Terugblik op NXCD 2024! »
11 mrt 2024 ELFA op Internationale Eiserwaren Messe 2024 in Keulen »
14 feb 2024 Elfa Elementenfabriek is nu een officiële distributeur van het industriële portfolio van GS YUASA »
01 feb 2024 Elfa ondersteunt het StrandRover-project voor een duurzame toekomst. »
17 jan 2024 Elfa Elementenfabriek voegt Procell Pre-filled Trade Display Box toe aan assortiment »
 
nieuwsoverzicht
Inschrijven voor de nieuwsbrief: