19 mei 2021

FIAMM High – Rate Long Life Loodaccu

Elfa levert een breed assortiment onderhoudsvrije loodaccu’s van FIAMM. Deze loodaccu’s worden onder andere gekenmerkt door goede cyclische prestaties en hoge vermogensdichtheid. De robuuste behuizing is gemaakt van slag- en breukvast ABS-kunststof.

 

 

Belangrijk voor het bekende accu merk,  is het feit dat de accu’s fungeren als back-up stroomoplossingen om de continuïteit van de energietoevoer naar de kritische toepassingen te garanderen wanneer de stroomvoorziening wordt onderbroken. Elfa levert dan ook FIAMM-accu’s aan onder meer telecommunicatie, datacenters, spoorwegen, energiecentrales, petrochemische fabrieken en partijen die energieopslag uit hernieuwbare bronnen willen realiseren.

 

Een voorbeeld hiervan is de Fiamm High – Rate Long Life 12FGHL28 loodaccu. Deze accu is uitermate geschikt om in een korte tijd een hoge ontlaadstroom te genereren.

Geschikt voor lucht/zee/rail/wegtransport (non-hazardous) en 100% recyclebaar. De Fiamm accu’s zijn geschikt voor UPS systemen, noodverlichting en tractietoepassingen. Ze zijn goed bestand tegen cyclisch bedrijf en in geval van nood kunnen ze diep ontladen worden. Deze accu kan in vrijwel elke noodstroomvoorziening worden gebruikt.

 

 

 

Voor een overzicht van het gehele aanbod van FIAMM klikt u op onderstaande link. Uiteraard kunt u contact met ons opnemen voor vragen over een van de vele accu’s uit ons assortiment.

 

Meer Info

Laatste nieuws

21 nov 2022 17 november 2022 was de #NEDS beurs »
24 okt 2022 Elfa heeft ISO 9001 en ISO 14001 audit wederom met succes afgerond! »
04 jul 2022 Elfa denkt mee met de klimaat veranderingen »
01 jul 2022 Elfa aanwezig bij eRIC EXPO 2022 »
01 jul 2022 Elfa was aanwezig met een stand op INFOPOL-XPO112 »
 
nieuwsoverzicht

Inschrijven voor de nieuwsbrief: