19 mei 2021

FIAMM High – Rate Long Life Loodaccu

Elfa levert een breed assortiment onderhoudsvrije loodaccu’s van FIAMM. Deze loodaccu’s worden onder andere gekenmerkt door goede cyclische prestaties en hoge vermogensdichtheid. De robuuste behuizing is gemaakt van slag- en breukvast ABS-kunststof.

 

 

Belangrijk voor het bekende accu merk,  is het feit dat de accu’s fungeren als back-up stroomoplossingen om de continuïteit van de energietoevoer naar de kritische toepassingen te garanderen wanneer de stroomvoorziening wordt onderbroken. Elfa levert dan ook FIAMM-accu’s aan onder meer telecommunicatie, datacenters, spoorwegen, energiecentrales, petrochemische fabrieken en partijen die energieopslag uit hernieuwbare bronnen willen realiseren.

 

Een voorbeeld hiervan is de Fiamm High – Rate Long Life 12FGHL28 loodaccu. Deze accu is uitermate geschikt om in een korte tijd een hoge ontlaadstroom te genereren.

Geschikt voor lucht/zee/rail/wegtransport (non-hazardous) en 100% recyclebaar. De Fiamm accu’s zijn geschikt voor UPS systemen, noodverlichting en tractietoepassingen. Ze zijn goed bestand tegen cyclisch bedrijf en in geval van nood kunnen ze diep ontladen worden. Deze accu kan in vrijwel elke noodstroomvoorziening worden gebruikt.

 

 

 

Voor een overzicht van het gehele aanbod van FIAMM klikt u op onderstaande link. Uiteraard kunt u contact met ons opnemen voor vragen over een van de vele accu’s uit ons assortiment.

 

Meer Info

Laatste nieuws

13 dec 2021 De nieuwe catalogus van Setolite staat online! »
08 dec 2021 Nieuwe tarieven Stibat 2022 »
11 nov 2021 Elfa aanwezig bij de NEDS »
11 okt 2021 Elfa is op zoek naar een creatieve Marketing Medewerker »
26 aug 2021 Seto XPECT2 LED-Lens-Module »
 
nieuwsoverzicht

Inschrijven voor de nieuwsbrief: