23 augustus 2023

Elfa rondt overname Batterij Import Nederland B.V. af.

 

Met grote vreugde delen wij mee dat Elfa officieel de overname van Batterij Import Nederland B.V. (BIN) heeft afgerond. Deze belangrijke stap markeert een nieuw hoofdstuk in onze geschiedenis en versterkt onze positie in de industrie van batterij- en verlichtingstechnologie.

 

Met meer dan een eeuw aan kennis en ervaring hebben wij als Elfa een solide reputatie opgebouwd. Deze overname is een natuurlijke voortzetting van onze inzet voor kwaliteit en innovatie. Door onze krachten te bundelen, kunnen we onze klanten een nóg uitgebreidere en verbeterde dienstverlening bieden.

 

Onze directeur/eigenaar Pieter Schutte benadrukt het belang van deze overname:
‘’Deze stap stelt ons in staat om onze positie in de markt verder te versterken en onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. We zijn enthousiast over de nieuwe mogelijkheden die dit met zich meebrengt en zijn vastbesloten om verder te bouwen op de sterke basis, die zowel Elfa als BIN hebben gelegd.’’

 

Wij nodigen onze klanten, partners en andere belanghebbenden van harte uit om contact met ons op te nemen voor verdere informatie over deze overname en de interessante nieuwe kansen die voor ons liggen.

 

Helaas levert Elfa alleen aan zakelijke klanten. We willen u daarom vriendelijk verzoeken om uw elektrotechnisch installateur contact met ons te laten opnemen. Op deze manier kunnen we u alsnog helpen.

Bedankt voor uw begrip.

reCAPTCHA is required.

Laatste nieuws

23 aug 2023 Elfa rondt overname Batterij Import Nederland B.V. af. »
12 mei 2023 Energieopslag project bij Roompot »
22 feb 2023 Aqua Beurs Nederland op 21, 22 en 23 maart 2023 »
24 jan 2023 FIAMM VdS gecertificeerde accu’s »
05 dec 2022 Het jaarlijks tellen van de voorraad, in week 52 »
 
nieuwsoverzicht

Inschrijven voor de nieuwsbrief: