23 augustus 2023

Elfa rondt overname Batterij Import Nederland B.V. af.

 

Met grote vreugde delen wij mee dat Elfa officieel de overname van Batterij Import Nederland B.V. (BIN) heeft afgerond. Deze belangrijke stap markeert een nieuw hoofdstuk in onze geschiedenis en versterkt onze positie in de industrie van batterij- en verlichtingstechnologie.

 

Met meer dan een eeuw aan kennis en ervaring hebben wij als Elfa een solide reputatie opgebouwd. Deze overname is een natuurlijke voortzetting van onze inzet voor kwaliteit en innovatie. Door onze krachten te bundelen, kunnen we onze klanten een nóg uitgebreidere en verbeterde dienstverlening bieden.

 

Onze directeur/eigenaar Pieter Schutte benadrukt het belang van deze overname:
‘’Deze stap stelt ons in staat om onze positie in de markt verder te versterken en onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. We zijn enthousiast over de nieuwe mogelijkheden die dit met zich meebrengt en zijn vastbesloten om verder te bouwen op de sterke basis, die zowel Elfa als BIN hebben gelegd.’’

 

Wij nodigen onze klanten, partners en andere belanghebbenden van harte uit om contact met ons op te nemen voor verdere informatie over deze overname en de interessante nieuwe kansen die voor ons liggen.

 

 

 

Laatste nieuws

14 feb 2024 Elfa Elementenfabriek is nu een officiële distributeur van het industriële portfolio van GS YUASA »
01 feb 2024 Elfa ondersteunt het StrandRover-project voor een duurzame toekomst. »
17 jan 2024 Elfa Elementenfabriek voegt Procell Pre-filled Trade Display Box toe aan assortiment »
14 dec 2023 Kees Nederhoff gaat genieten van zijn prepensioen! »
12 dec 2023 Stibat: Tarievenlijst beheerbijdrage 2024 »
 
nieuwsoverzicht

Inschrijven voor de nieuwsbrief: