11 maart 2024

ELFA op Internationale Eiserwaren Messe 2024 in Keulen

Vorige week waren Ruben Laus en Bart-Jan Bosman van ELFA Elementenfabriek aanwezig op de Internationale Eiserwaren Messe in Keulen, Duitsland, waar ze het merk Coast vertegenwoordigden voor de Benelux regio. Als officiële Benelux-vertegenwoordiger bood de beurs een uitgelezen kans om de nieuwste innovaties op batterij- en verlichtingsgebied te presenteren. Zo werden alle nieuwe producten voor 2024 gepresenteerd. Denk bijvoorbeeld aan:

 

  • AA + AAA lithium-ion batterijen: met dit product kan elke niet-oplaadbare Coast zaklamp een oplaadbare variant worden.

 

  • SLAYER: het betreft een oplaadbare zaklamp met een slanke, handvriendelijke vorm, meer dan 1000 lumen, IP67-classificatie en “Beamsaver” geheugenmodus optie waarmee de gebruiker zelf kan bepalen welke lichtstand standaard wordt ingesteld

 

  • XP14R + XP40R: deze producten beschikken over een OLED display die de gebruiker meer informatie geeft over de lichtmodus waarin het product wordt gebruikt en de brandduur (in seconden, minuten en uren) die nog beschikbaar is in de desbetreffende lichtmodus. Daarbij beschikken de lampen over een USB-C output en kunnen deze andere apparaten van stroom voorzien (powerbank functie).

 

Wil je meer informatie over de nieuwste producten van COAST? Neem dan contact op met jouw accountmanager!

 

Laatste nieuws

06 mei 2024 Elfa Elementenfabriek ontvangt Clean Advantage-certificaat voor CO2-compensatie »
09 apr 2024 Terugblik op NXCD 2024! »
11 mrt 2024 ELFA op Internationale Eiserwaren Messe 2024 in Keulen »
14 feb 2024 Elfa Elementenfabriek is nu een officiële distributeur van het industriële portfolio van GS YUASA »
01 feb 2024 Elfa ondersteunt het StrandRover-project voor een duurzame toekomst. »
 
nieuwsoverzicht
Inschrijven voor de nieuwsbrief: