4 juli 2022

Elfa denkt mee met de klimaat veranderingen

Elfa is expert in accu’s, batterijen en verlichting. Op elke vraag op dit gebied heeft Elfa de oplossing, of het ontwikkelt deze. Als gerenommeerde groothandel levert Elfa topproducten van grote merken in primaire of secundaire batterijen en zak- en hoofdlampen.

 

Elfa_Wattsun_2022
Elfa Elementenfabriek bv denkt mee met de klimaatveranderingen en kiest voor schone energie, altijd en overal beschikbaar.

 

Elfa Elementenfabriek bv verkoopt de Wattsun Dock, Pack en Dock+. Speciaal voor bedrijven met een stroomvraagstuk. De Wattsun komt op plekken waar het stroomnet niet komt of tijdelijk niet beschikbaar is. Het draagbare plug & play batterijsysteem van Wattsun is de nieuwe manier van werken en helpt professionals emissievrij, efficiënter en veiliger hun werkzaamheden uit te voeren. Elfa is expert in accu’s, batterijen en verlichting. Op elke vraag op dit gebied heeft Elfa de oplossing, of het ontwikkelt deze. Als gerenommeerde groothandel levert Elfa topproducten van grote merken in primaire of secundaire batterijen en zak- en hoofdlampen.

 

Wattsun, kies voor schone energie altijd en overal

 

Elfa Elementenfabriek bv heeft er voor gekozen om dit draagbare batterijsysteem voor professionals te verkopen. Waar het elektriciteitsnet eindigt, begint Wattsun Dock, Pack en Dock+. Met de wereldwijde klimaatverandering waar we ook als individu onze ogen niet meer voor kunnen sluiten, worden organisaties meer en meer verantwoordelijk gehouden voor hun CO2 en voetprint die ze achter laten op de wereld. Om onze impact te minimaliseren moeten we innoveren en dus nieuwe manieren bedenken om duurzamer en efficiënter energie op locatie te kunnen gebruiken.

 

Wilt u meer weten over de Wattsun, het draagbare batterijsysteem voor de professionals. Neem contact op met Elfa Elementenfabriek bv, +31 (0)20 643 69 72 of mail naar [email protected].

Laatste nieuws

09 apr 2024 Terugblik op NXCD 2024! »
11 mrt 2024 ELFA op Internationale Eiserwaren Messe 2024 in Keulen »
14 feb 2024 Elfa Elementenfabriek is nu een officiële distributeur van het industriële portfolio van GS YUASA »
01 feb 2024 Elfa ondersteunt het StrandRover-project voor een duurzame toekomst. »
17 jan 2024 Elfa Elementenfabriek voegt Procell Pre-filled Trade Display Box toe aan assortiment »
 
nieuwsoverzicht
Inschrijven voor de nieuwsbrief: