11 november 2021

Elfa aanwezig bij de NEDS

 

De Stichting Nederlandse Industrie voor Defensie en Veiligheid (NIDV) is dé link tussen bedrijven, kennisinstituten en de overheid. Opgericht in 1984 door de ministeries van Economische Zaken en Klimaat, Buitenlandse Zaken en Defensie en de industrie, zorgt de NIDV voor het duurzaam positioneren van de Nederlandse Defensie- en Veiligheidsector in binnen- en buitenland.

 

De NIDV treedt op als informatieverstrekker, belangenbehartiger en dienstverlener voor de Nederlandse Gouden Driehoek voor Defensie en Veiligheid.

 

 

 

 

 

 

Regelmatig organiseert de NIDV bijeenkomsten en webinars. Zo geven aanbestedende diensten tijdens projectendagen uitleg over nieuwe en lopende (materieel-)projecten en krijgen overheden en andere partners een platform om in contact te komen met de defensie- en veiligheidsector. Datzelfde geldt voor de jaarlijkse NIDV Exhibition Defence & Security (NEDS) met sprekers uit binnen- en buitenland.

 

De daaraan gekoppelde tentoonstelling is een unieke ontmoetingsplaats voor overheid, kennisinstellingen en bedrijfsleven, waarin ook voor jonge, innovatieve bedrijven plaats wordt ingeruimd.

 

Met trots zal Elfa dan ook dit jaar weer aanwezig zijn bij dit evenement! Heeft u interesse, bent u nieuwsgierig? Het Elfa team heet u alvast van harte welkom op onze stand. Bezoek ons 24 februari 2022 op stand nummer: G1.3.

 

MEER INFO

Laatste nieuws

09 apr 2024 Terugblik op NXCD 2024! »
11 mrt 2024 ELFA op Internationale Eiserwaren Messe 2024 in Keulen »
14 feb 2024 Elfa Elementenfabriek is nu een officiële distributeur van het industriële portfolio van GS YUASA »
01 feb 2024 Elfa ondersteunt het StrandRover-project voor een duurzame toekomst. »
17 jan 2024 Elfa Elementenfabriek voegt Procell Pre-filled Trade Display Box toe aan assortiment »
 
nieuwsoverzicht
Inschrijven voor de nieuwsbrief: