28 oktober 2020

De Coast Polysteel

5 redenen waarom de Coast Polysteel de ideale zaklamp is voor elke vakman

Zoek je een betrouwbare zaklamp die tegen een stootje kan en jarenlang meegaat? De Polysteel van Coast neemt onwijs snel toe in populariteit en dat verbaast ons niets! In dit artikel lees je de 5 redenen waarom een Coast Polysteel de ideale zaklamp is voor elke vakman.

 

1. De Polysteel is waterdicht (IPX8)

De Polysteel lampen van Coast zijn IPX8 gecertificeerd. Dit betekent dat de lampen waterdicht zijn tot drie meter diepte. Dit betekent dat de Polysteel makkelijk een flinke regenbui aan kan, of het vallen in een plas water.

 

2. De Polysteel is praktisch onbreekbaar

Menig zaklamp overleeft het niet wanneer deze op de lens valt. De RVS behuizing samen met de Poly-Nylon case van de Polysteel zorgen er voor dat de zaklampen een val aankunnen tot 3 meter hoogte. Ook wanneer er een zwaar voorwerp op de lamp valt of wanneer er iemand op gaat staan beschadigt de lamp niet. De Poly-Nylon casing zorgt er niet alleen voor dat de zaklampen te gebruiken zijn in zware omstandigheden maar bieden ook een prettige grip en liggen prettig in de hand.

 

 

3. De Polysteel heeft een zeer hoge lichtopbrengst

De Polysteel is verkrijgbaar als 200, 400, 600 en 1000 uitvoering. Deze hebben alle vier voor hun eigen formaat een zeer indrukwekkende lichtopbrengst van respectievelijk 320, 440, 710 en 1000 lumen. De niet oplaadbare varianten werken allemaal op alkaline batterijen in een cartridge die worden meegeleverd (Polysteel 200 & 400: AAA, de 600 & 1000: AA). Twee modellen hebben ook een oplaadbare variant, de Polysteel 400R (440 lumen) en de Polysteel 600R (710 lumen). Deze zijn zowel te gebruiken met alkaline batterij als een lithium-ion accu, beide meegeleverd. De lithium-ion accu kan tevens als powerbank gebruikt worden om andere apparaten op te laden via USB.

 

4. Verschillende lichtstanden

De Polysteel lampen beschikken over drie verschillende lichtstanden: hoog, medium en laag. Schakel gemakkelijk tussen de standen met één druk op de knop. De Polysteel beschikt ook over Twist-Focus: door te draaien aan de kop van de zaklamp schakel je tussen Bulls-eye spot beam om ver te kunnen schijnen of dichtbij een groot oppervalk te verlichten met de Ultra-view flood beam.

 

5. Garantie: 5 jaar  

Coast is een Amerikaanse merk met meer dan 100 jaar ervaring. Daarom weet je dat je met een Coast zaklamp kwaliteit in huis haalt. Coast biedt niet voor niets 5 jaar garantie op al hun zaklampen.

 

 

Wanneer je werkt in een omgeving waar uw apparatuur constant wordt belast dan is de Coast Polysteel de ideale lamp. De Coast Polysteel range bestaat uit de 200, 400 (R), 600 (R) en 1000. Zes modellen met alle zes verschillende specificaties, maar allemaal even hufterproof. De Polysteel is de perfecte zaklamp voor élke vakman.

 

Voor meer informatie over de Polysteel, neem contact met ons op of kijk in onze webshop.

Laatste nieuws

06 mei 2024 Elfa Elementenfabriek ontvangt Clean Advantage-certificaat voor CO2-compensatie »
09 apr 2024 Terugblik op NXCD 2024! »
11 mrt 2024 ELFA op Internationale Eiserwaren Messe 2024 in Keulen »
14 feb 2024 Elfa Elementenfabriek is nu een officiële distributeur van het industriële portfolio van GS YUASA »
01 feb 2024 Elfa ondersteunt het StrandRover-project voor een duurzame toekomst. »
 
nieuwsoverzicht
Inschrijven voor de nieuwsbrief: