6 mei 2024

Elfa Elementenfabriek ontvangt Clean Advantage-certificaat voor CO2-compensatie

Elfa Elementenfabriek heeft onlangs het Clean Advantage-certificaat ontvangen voor hun inspanningen op het gebied van CO2-compensatie. Dit certificaat, uitgereikt door Fleetcor in samenwerking met Greenprint LLC, erkent Elfa’s toewijding aan duurzaamheid en milieuvriendelijke praktijken.

 

“Bij Elfa Elementenfabriek streven we ernaar om niet alleen hoogwaardige verlichtings- en energieoplossingen te leveren, maar ook om verantwoordelijkheid te nemen voor onze impact op het milieu,” zegt Ruben Laus, General Manager van Elfa Elementenfabriek. “Het Clean Advantage-certificaat is een bevestiging van onze inzet om onze CO2-uitstoot te minimaliseren en bij te dragen aan een groenere planeet.”

 

Het Clean Advantage-programma is ontworpen om bedrijven te belonen die actief werken aan het verminderen van hun ecologische voetafdruk. Elfa Elementenfabriek heeft in 2023 maar liefst 2823,65 kg CO2 gecompenseerd. Voor elke liter brandstof die is afgenomen, berekent Fleetcor de CO2-uitstoot, waarna ze namens Elfa investeren in gecertificeerde lokale, Europese of wereldwijde CO2-compensatieprojecten.

 

Het Clean Advantage-certificaat wordt jaarlijks uitgereikt aan bedrijven die voldoen aan strenge normen voor CO2-compensatie. Het is niet alleen een bewijs van Elfa’s inspanningen, maar ook een inspiratiebron voor andere organisaties om hun impact op het milieu te verminderen.

 

Laatste nieuws

18 jul 2024 Elfa Elementenfabriek compenseert CO2 met Trees for All »
08 jul 2024 Elfa Elementenfabriek ondersteunt Solar Boat Twente tijdens Monaco Energy Boat Challenge »
01 jul 2024 Elfa Elementenfabriek brengt bezoek aan Eurosatory 2024 »
26 jun 2024 Elfa Elementenfabriek sluit de deuren voor een jaarlijks bedrijfsevent »
06 mei 2024 Elfa Elementenfabriek ontvangt Clean Advantage-certificaat voor CO2-compensatie »
 
nieuwsoverzicht
Inschrijven voor de nieuwsbrief: