Profiteer nu van gratis COAST verlichting bij Elfa!

Ben je op zoek naar krachtige batterijen en verlichting voor je professionele of persoonlijke gebruik? Dan hebben we een mooie aanbieding voor je. Als je nu Procell Intense-batterijen koopt, krijg je gratis COAST verlichting cadeau!

Ben je op zoek naar krachtige batterijen en verlichting voor je professionele of persoonlijke gebruik? Dan hebben we een mooie aanbieding voor je. Als je nu Procell Intense-batterijen koopt, krijg je gratis COAST verlichting cadeau!

 

Procell Intense-batterijen zijn speciaal ontwikkeld voor apparaten die veel energie verbruiken, zoals medische apparatuur, meetinstrumenten en draadloze microfoons. Ze hebben een lange levensduur, een hoge betrouwbaarheid en een uitstekende prestatie, zelfs onder extreme omstandigheden.

 

De actie loopt van 7 november tot en met 31 december 2023.

Je ontvangt gratis COAST verlichting bij aankoop van een van de volgende acties:

 

 

Actievoorwaarden

  • Maximaal 5 gratis producten per bestelling (optie 3 betreft maximaal 15 gratis lampen).
  • Maximaal 5 lampen per klant (optie 3 betreft maximaal 15 gratis lampen).
  • Elfa behoudt het recht om alternatieve producten uit te leveren (Coast FL75, PM450R of LH150).
  • Actie geldt zolang de voorraad strekt.
  • Actie geldig van 7-11-2023 tot 31-12-2023.
  • Klant vermeldt “Q4 PROMO” op inkooporder om deel te nemen aan deze actie.

Elfa aanwezig op NEDS 2023!

Op 29 en 30 november staat de 34ste NIDV Exhibition for Security and Defence gepland in Rotterdam Ahoy, en natuurlijk zijn wij ook van de partij.

 

Op 29 november organiseert de NIDV, in samenwerking met RVO EDF, een wereldwijde matchmaking. Bovendien zullen diverse sprekers van het Ministerie van Defensie en andere sectoren binnen de Defensie- en Veiligheidsindustrie presentaties geven over onderwerpen als duurzame veiligheid, defensie en duurzaamheid, en de huidige situatie.

 

Op 30 november opent de beursvloer om 08:00 uur, en we nodigen je van harte uit om onze stand te bezoeken en kennis te maken met ons team en onze prachtige producten. Zien we jullie op 30 november in Rotterdam? Je kunt ons vinden op stand nummer E2.0!

Elfa rondt overname Batterij Import Nederland B.V. af.

Met grote vreugde delen wij mee dat Elfa de overname van Batterij Import Nederland B.V. officieel heeft afgerond. Deze belangrijke stap markeert een nieuw hoofdstuk in onze geschiedenis en versterkt onze positie in de industrie van batterij- en verlichtingstechnologie.

 

Met grote vreugde delen wij mee dat Elfa officieel de overname van Batterij Import Nederland B.V. (BIN) heeft afgerond. Deze belangrijke stap markeert een nieuw hoofdstuk in onze geschiedenis en versterkt onze positie in de industrie van batterij- en verlichtingstechnologie.

 

Met meer dan een eeuw aan kennis en ervaring hebben wij als Elfa een solide reputatie opgebouwd. Deze overname is een natuurlijke voortzetting van onze inzet voor kwaliteit en innovatie. Door onze krachten te bundelen, kunnen we onze klanten een nóg uitgebreidere en verbeterde dienstverlening bieden.

 

Onze directeur/eigenaar Pieter Schutte benadrukt het belang van deze overname:
‘’Deze stap stelt ons in staat om onze positie in de markt verder te versterken en onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. We zijn enthousiast over de nieuwe mogelijkheden die dit met zich meebrengt en zijn vastbesloten om verder te bouwen op de sterke basis, die zowel Elfa als BIN hebben gelegd.’’

 

Wij nodigen onze klanten, partners en andere belanghebbenden van harte uit om contact met ons op te nemen voor verdere informatie over deze overname en de interessante nieuwe kansen die voor ons liggen.

 

Helaas levert Elfa alleen aan zakelijke klanten. We willen u daarom vriendelijk verzoeken om uw elektrotechnisch installateur contact met ons te laten opnemen. Op deze manier kunnen we u alsnog helpen.

Bedankt voor uw begrip.

reCAPTCHA is required.

Energieopslag project bij Roompot

Elfa is momenteel actief betrokken bij een energieopslagproject bij Roompot. Voor maar liefst 85 vakantiehuizen wordt een energieopslagsysteem geïnstalleerd.

Elfa is momenteel druk bezig met een energieopslag project bij Roompot. Wij gaan daar namelijk een energieopslagsysteem leveren voor maar liefst 85 vakantiehuizen. Ieder vakantiehuis krijgt gemiddeld zes zonnepanelen, wat in totaal neerkomt op 153.000 Wp. Roompot is dan ook de eindklant van dit project.

 

Energieopslagsysteem

 

Echter, onze opdrachtgever is Spie. Zij zijn verantwoordelijk voor de grondwerkzaamheden, zoals het trekken van kabels naar de vakantiehuizen en het plaatsen van laadpalen op parkeerplaatsen. Gedurende het project schakelde Spie de hulp in van Elfa.

 

Elfa is verantwoordelijk voor het begeleiden van het project, evenals het keuren van de uiteindelijke installatie. Olaf Bitter, technisch account manager, begeleidt dit project vanuit Elfa.

 

Energieopslagsysteem voor Roompot

 

We zijn erg blij met de prettige samenwerking met Spie. Inmiddels hebben we dan ook meerdere vergelijkbare projecten die we samen oppakken.

 

Woensdag 3 mei was een belangrijke dag voor het Roompot project. Toen is namelijk de FAT (Factory Acceptance Test) afgenomen. Los van wat kleine verbeterpuntjes gaan we het energieopslagsysteem in mei installeren op locatie bij Roompot. Wij kijken al uit naar dit belangrijke moment binnen het project.

 

Stay tuned!

Aqua Beurs Nederland op 21, 22 en 23 maart 2023

De vakbeurs voor de gehele waterketen

Eigenlijk is er maar één waterketen in Nederland die steeds meer een geheel vormt. Een keten die gelukkig steeds meer samenwerkt om de uitdagingen op het gebied van circulariteit, energietransitie, klimaatadaptatie en veilig water aan te gaan.
Aqua Nederland is de vakbeurs van Nederland op het gebied van afvalwater, drinkwater, proceswater en stedelijk water & rioolbeheer. Tijdens Aqua Nederland wordt vraag en aanbod van watertechnologie, water beheerdiensten en kennisproducten samengebracht.
Elfa en Karl Dose hebben samen een stand, L144.

 

Waarom bezoeken?

 

  • Informatie over de toekomst van watermanagement;
  • De nationaal georiënteerde water beurs, waar u kunt netwerken met professionals uit de branche;
  • Sterke partners in kennis en innovaties;
  • Uitgebreid geïnformeerd worden door Elfa ​over de nieuwste producten op het gebied van drinkwaterverlichting.
Afvalwater Drinkwater Proceswater Stedelijk
Water & Rioolbeheer

 

Aqua Nederland is uitgegroeid tot de toonaangevende beurs voor de nationale (afval)watersector. Als waterschap, drinkwaterbedrijf, industrieel bedrijf of gemeente mag u hier zeker niet ontbreken. Elfa presenteert u de nieuwste innovaties en producten op het gebied van waterbehandeling, watermanagement, watertechnologie en rioolbeheer met de drinkwaterproducten van het Duitse fabricaat Karl Dose.

 

Registreer u via de onderstaande link voor een gratis toegangsbewijs voor de beurs en kom langs bij de stand L144 waar Elfa u ontvangt en de innovatieve drinkwaterproducten van Karl Dose presenteert onder het genot van een warme kop koffie en een gezonde snack.

 

Deze registratie is voor één persoon. Wilt u samen met uw collega(‘s) de beurs bezoeken?
Registreer hen dan apart. Klik op de link hieronder om u te registreren.

 

Bestel uw gratis ticket.

 

FIAMM VdS gecertificeerde accu’s

FIAMM is Europa's grootste leverancier van kleine gesloten loodzuur accu’s. De ongeëvenaarde reeks van FG-serie lood-zuur accu’s zijn verkrijgbaar in 6V of 12V uitvoering en kennen een capaciteitsbereik van 1,2Ah tot 42Ah. De kleine gesloten accu's worden op grote schaal gebruikt in beveiliging branche (UPS-systemen en alarmtechniek).

FIAMM heeft een ongeëvenaard assortiment kleine gesloten accu’s. Zoals alle FIAMM producten dragen ze een kwaliteitskeurmerk. De VdS-certificering, beschikbaar op geselecteerde modellen, garandeert dat de accu voldoet aan de hoogste normen. Met de strenge certificeringsrichtlijnen zorgt de VdS voor hoogwaardige producten die ook onder de meest ongunstige toepassingsomstandigheden de beste resultaten en veiligheid garanderen.

 

Fiamm VdS accu's

FIAMM VdS accu’s staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid.

 

FIAMM-accu’s staan voor:
– Kwaliteit;
– Betrouwbaarheid;
– Duurzaamheid.

 

Eigenschappen:
– Oplaadbaar, gesloten systeem en onderhoudsvrij;
– Onafhankelijke werkpositie, Batterijen kunnen rechtopstaand en horizontaal worden geïnstalleerd;
– Fleece technologie (AGM-technologie);
– Lage zelfontlading en <0,1%/24 uur bij 20°C;
– Hoog temperatuurbereik – 30°C tot + 50°C, bij voorkeur + 10°C tot + 30°C;
– Hoge vermogensdichtheid;
– Lange levensduur, bij 20°C ca. 3 tot 5 jaar.

 

FIAMM VdS accu’s.

Het jaarlijks tellen van de voorraad, in week 52

In verband met het jaarlijks tellen van de voorraad, worden er geen uitleveringen gedaan in week 52 (27 december t/m 30 december 2022).

Wilt u toch nog in week 51 een levering ontvangen?
Dan adviseren we de bestelling in week 49 en begin week 50 te plaatsen bij inkoop van Elfa Elementenfabriek B.V. Op voorbehoud van de voorraad.

Voor vragen kunt u contact opnemen met het sales team of mailen naar info@elfa.nl

Het jaarlijks tellen van de voorraad komt eraan bij Elfa Elementenfabriek B.V. in week 52.

 

 

In verband met het jaarlijks tellen van de voorraad worden er geen uitleveringen gedaan in week 52 (27 december tot en met 30 december 2022).

Wilt u toch nog in week 51 een levering ontvangen?
Dan adviseren we de bestelling in week 49 en week 50 te plaatsen bij inkoop van Elfa Elementenfabriek B.V. Op voorbehoud van de voorraad.
Donderdag 22 december 2022 is de laatste dag van dit jaar dat we uitleveren.

Voor vragen, kunt u contact opnemen met het sales team of mailen naar info@elfa.nl.

Stibat: Tarievenlijst beheerbijdrage 2023

Wist u dat afgedankte batterijen in Nederland hergebruikt worden?
Stibat is de organisatie die zich bezig houdt met de inzameling en recycling van lege batterijen in Nederland. En met succes. Zo worden ieder jaar bijna negen van de tien lege batterijen gerecycled. Steeds meer consumenten, bedrijven en instellingen zetten zich in voor recycling, een duurzame samenleving en een circulaire economie. Dat is ook nodig, want de Europese Commissie wil dat er meer afgedankte draagbare batterijen en accu’s ingezameld en gerecycled worden.

Samen werken we aan een duurzame toekomst

 

Om meer batterijen en accu’s in te kunnen zamelen, is verder investeren noodzakelijk. Er zijn forse prijsstijgingen bij het transport en de verwerking van batterijen en accu’s. Die kosten betalen Stibat uit de beheerbijdrage die elke deelnemer aan het collectief afdraagt per nieuwe op de markt gebrachte batterij. Op grond van deze ontwikkelingen heeft het bestuur van Stichting Batterijen besloten om de beheerbijdrage in 2023 met 5% te verhogen. Deze verhoging geldt voor bijna alle typen draagbare batterijen. Elfa is aangesloten bij het collectief van Stichting Batterijen, Stichting EPAC en/of ARN, Elfa betaald een beheerbijdrage. Dit is een vast bedrag per batterij aan de hand van vastgestelde gewichtscategorieën. De beheerbijdrage wordt jaarlijks vastgesteld.

 

De nieuwe beheerbijdrage heeft de Stibat vastgesteld voor 2023. Deze tarieven gaat in op 1 januari 2023. Stibat website.

 

Tarievenlijst-beheerbijdrage-2023

 

Heeft u nog vragen? Neem contact op het sales team of mail naar info@elfa.nl

Primeur: Elfa heeft een batterijen verpakkingsmachine

Elfa had een vraag en #NoviPrint had de oplossing, in samenwerking met #Label Solutions werd een perfecte oplossing voor Elfa Elementenfabriek B.V. ontwikkeld. Optimale samenwerking tussen partijen.

Elfa Elementenfabriek B.V. groeit hard en al gauw rees de vraag: hoe gaan we de vele opdrachten van klanten zo goed en efficiënt mogelijk uitleveren verzorgen.

Het antwoord op onze vraag werd beantwoord met een “print and apply-systeem” in combinatie met een verpakkingsmachine van Sealed Air Corporation.

 

Dankzij deze machine hoeven onze logistieke collega’s niet langer verschillende type batterijen handmatig te etiketteren en verpakken. Het verpakken van batterijen gebeurt nu semi-automatisch en kan in de toekomst worden uitgebreid naar volledig geautomatiseerd systeem.

 

 

 

Ia uw interesse gewekt in speciaal verpakte batterijen of heeft u een andere vraag? Neem gerust contact op met ons sales director Daan Schutte.

17 november 2022 was de #NEDS beurs

Elfa Elementenfabriek BV stond als NIDV-lid met een aantal geweldige producten op de beurs.

NIDV — Nederlandse Industrie voor Defensie & Veiligheid. Voor een veilig en innovatief Nederland, nu en in de toekomst. De NIDV treedt op als informatieverstrekker, belangenbehartiger en dienstverlener voor de Nederlandse Gouden Driehoek voor Defensie en Veiligheid.

 

Elfa Elementenfabriek BV stond 17 november 2022 als NIDV-lid met een aantal geweldige producten op de NEDS beurs. En we vonden het geweldig om u te ontmoeten, inspirerende gesprekken, bijpraten met bekende mensen, een heerlijk kopje koffie of andere verfrissing konden aanbieden. En niet te vergeten een goede sfeer. De tijd vloog voorbij. Mede dankzij u was het een zeer geslaagde #NEDS beurs!

 

Elfa Elementenfabriek BV stond als NIDV-lid met een aantal geweldige producten op de NEDS beurs 2022.

 

Inschrijven voor de nieuwsbrief: