Fenix zaklamp


De Fenix zaklamp is toonaangevend binnen de wereld van LED-zaklampen. Fenix staat voor innovatie en beschikt over de hoogste kwaliteit LED’s. Elke LED-zaklamp van Fenix belooft hoge prestaties gedurende verschillende omstandigheden. Zo zijn zaklampen uit de E-serie bijvoorbeeld klein, licht en duurzaam voor dagelijks gebruik en lampen uit de TK-serie zijn krachtig, gepantserd en veelzijdig voor professionele toepassingen.

 

 

Hoge kwaliteit Fenix LED-zaklampen

De Fenix verlichtingsproducten worden geproduceerd in een bedrijfseigen faciliteit in Shenzhen, China. De lampen worden onder nauwlettend toezicht van kwaliteitsborgingsdeskundigen geproduceerd. In tegenstelling tot contractfabrikanten of onderaannemers, is Fenix eigenaar van de productie van elke lamp. De Fenix zaklamp is gemaakt van hoge kwaliteit aluminium die ook wordt verwerkt in vliegtuigen, speciale legeringen en hoogwaardige kunststoffen. Wie voor een Fenix zaklamp gaat, kiest voor kwaliteit. Fenix geeft niet voor niets 5 jaar garantie op de zaklampen. Dat doen ze, omdat ze volledig overtuigd zijn van de kwaliteit van hun product.

 

Een breed assortiment

Het assortiment van Fenix zaklampen bestaat uit verschillende types. Een van de kleinere zaklampen is de Fenix UC 30. Dit is een oplaadbare zaklamp die zeer geschikt is voor praktisch gebruik tijdens het kamperen of hardlopen.

 

 

Fenix zaklamp UC 30

 

Fenix UC 30 zaklamp oplaadbaar inc.1xLi-ion

 

Een model dat uiterst geschikt is voor professioneel gebruik, is de Fenix TK15 Ultimate Edition. Dit is een tactische zaklamp, met een maximale lichtopbrengst van 1000 lumen. Deze Fenix zaklamp wordt gebruikt door politie en is ook zeer populair onder beveiligers. De lamp heeft een maximaal bereik van 325 meter. De zaklamp is ook in staat om lichtpulsen te geven.

 

Fenix tactische handlamp

 

Fenix TK15UE tactische handlamp 1000Lm exc.batt

 

Naast zak- en handlampen produceert Fenix ook hoofdlampen. Een voorbeeld hiervan is de Fenix HL60R. Dit is een krachtige oplaadbare li-ion hoofdlamp met een lichtopbrengst van maximaal 950 lumen en een batterijduur tot 100 uur.

 

 

Fenix hoofdlamp

Fenix hoofdlamp HL60R inc.1xLi-ion

 

Fenix produceert naast lampen ook hoge kwaliteit li-ion batterijen. De li-ion batterijen zijn oplaadbaar, van bewezen kwaliteit, duurzaam en hebben een lange levensduur. Een voorbeeld van een van deze batterijen is de Fenix batterij 26650 Li-ion 4800mAh. Deze oplaadbare Lithium-Ion batterij is ontworpen om gebruikt worden in zaklampen van Felix. 26650 Lithium-Ion batterijen staan garant voor een zeer lange brandduur en werken prima bij lage temperaturen.

 

 

Fenix batterij

 

Fenix batterij 26650 Li-ion 4800mAh

 

 

Meer info over Fenix?

De Fenix zaklamp is één van de vele zaklampmerken die Elfa aanbiedt. Voor het gehele assortiment van Fenix zaklampen en batterijen, klikt u op onderstaande button.

 

 

 

Om de juiste keuze te maken uit het gehele aanbod zak- en handlampen, voorzien onze ervaren medewerkers u graag van deskundig en betrouwbaar advies. Op die manier bent u verzekerd van de juiste zaklamp, batterij of accu voor uw situatie. Aarzel niet en neem contact met ons op voor meer informatie of een offerte. Het makkelijkste is om onderstaand contactformulier in te vullen.

 

Helaas levert Elfa alleen aan zakelijke klanten. We willen u daarom vriendelijk verzoeken om uw elektrotechnisch installateur contact met ons te laten opnemen. Op deze manier kunnen we u alsnog helpen.

Bedankt voor uw begrip.

reCAPTCHA is required.
Inschrijven voor de nieuwsbrief: