Electrochem lithium batterijen


Sinds 1979 staat Electrochem garant voor kwaliteit betrouwbaarheid en innovatie. De lithiumbatterijen van het merk zijn nog steeds van hoge kwaliteit en zijn daarom een uiterst goede keuze voor professionele toepassingen.

 

Historie van Electrochem

Electrochem werd opgericht in 1979 en is een marktleider op het gebied van op maat gemaakte totaalstroomoplossingen. Deze oplossingen moeten ingezet kunnen worden voor de meest veeleisende toepassingen ter wereld. Geboren uit de lithiumbatterij, uitgevonden voor de implanteerbare pacemaker door de oprichter, Wilson Greatbatch, omarmt Electrochem het erfgoed van kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie. De uitvinding van de Electrochem lithiumbatterij heeft niet alleen geleid tot een cultuur van technologisch leiderschap, maar ook tot een erfenis van superieure kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie; het maakt deel uit van het DNA van Electrochem.

 

Electrochem lithiumbatterijen

Het assortiment van Electrochem bestaat uit verschillende soorten lithium batterijen. Een populaire lithiumbatterij uit het assortiment van Electrochem is de Electrochem Lithium batt 3,9V CR D basis 3B35FF. Deze batterij is niet-oplaadbaar, van hoge kwaliteit, duurzaam en heeft een lange levensduur. Deze Electrochem batterijen zijn geschikt voor gebruik in uitzonderlijke omgevingstemperaturen en bij mechanische trillingen. Ze hebben een hoge energiedichtheid van wel 915 watt uur per liter. Dit is bijna 3 keer zoveel als bij een gewone batterij.

 

Electrochem lithiumbatterij

Electrochem Lithium batt 3,9V CR D basis 3B35FF

 

 

De Electrochem Lithium batt CR AA 3,9V 3B0064 is een veel gekochte lithiumbatterij uit het assortiment van Electrochem. Deze variant wordt vaak gebruikt in de defensiesector. De batterij heeft een lange levensduur, een nominale spanning van 2,9 en een capaciteit van 1800 mAh. Verder is de batterij ook geschikt voor gebruik in uitzonderlijke omgevingstemperaturen en bij mechanische trillingen.

 

Electrochem batterij

Electrochem Lithium batt CR AA 3,9V 3B0064

 

Een andere veel gekochte batterij, is de Electrochem Lithium batt 3,9V 15Ah BCX85 D 3B0075-ST U-tabs. Deze primaire Lithium batterij van Electrochem is krachtig, heeft een lange levensduur, zeer lage zelfontlading, hoge spanning en het vermogen om te presteren tijdens uitzonderlijke omgevingstemperaturen.

 

Lithium batterij

Electrochem Lithium batt 3,9V 15Ah BCX85 D 3B0075-ST U-tabs

 

 

Een Electrochem batterijpack op maat

Het kan zo zijn dat ons standaard aanbod accu’s en batterijen niet volledig aansluit op uw vraag. Een passende oplossing is daarom vereist, en die kunnen wij bieden. Bij Elfa kunnen we namelijk ook batterijpacks op maat produceren. Deze worden specifiek gemaakt voor uw situatie. Vereisten als afmetingen, spanning, capaciteit, connector maar ook de afdichting worden geproduceerd zoals u het wilt hebben. Lees meer over de mogelijkheden of bekijk onderstaande video voor een impressie.

 

 

Advies op maat

Electrochem levert maatwerk in batterijcapaciteit en management systemen, opladers en docking stations, en de voedingen voor veeleisende markten wereldwijd. Wilt u het gehele assortiment bekijken of heeft u nog vragen? In dit laatste geval kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze ervaren medewerkers voorzien u graag van deskundig en betrouwbaar advies. Hierdoor bent u verzekerd van de juiste batterij of accu voor uw situatie.

 

Helaas levert Elfa alleen aan zakelijke klanten. We willen u daarom vriendelijk verzoeken om uw elektrotechnisch installateur contact met ons te laten opnemen. Op deze manier kunnen we u alsnog helpen.

Bedankt voor uw begrip.

reCAPTCHA is required.
Inschrijven voor de nieuwsbrief: