Assortiment


Elfa bedient klanten uit allerlei sectoren voor ongekend veel verschillende toepassingen. Als gezegd, vanuit het enorme assortiment in accu’s, batterijen en verlichting kan bijna altijd tot een oplossing gekomen worden. Maar soms ook niet. Ook in die gevallen staat Elfa naast haar klanten.

 

 

 

Primaire en secundaire batterijen

Het primaire batterij- en knoopcel-assortiment van Elfa omvat onder andere vooraanstaande merken als Cegasa, Duracell, Procell, Tadiran, GP, Panasonic, Energizer, Varta en Saft. In secundaire batterijen praten we over merken als GP, Energizer en Varta en loodaccu’s van onder meer Panasonic, Lead Crystal, Hawker en met name ook FIAMM. De bekende chemieën als alkaline en Lithium-Ion zijn op voorraad, maar even zo goed airalkaline en zincchloride batterijen, voor specifieke toepassingen. Laat u daarin vooral adviseren door Elfa. Uiteraard levert Elfa ook gerelateerde producten, als omvormers, opladers en serviceproducten.

 

Hand- en hoofdlampen

Elfa levert op het gebied van lampen zowel zaklampen, als hoofdlampen, werklampen en speciale verlichting voor bijvoorbeeld maritieme toepassingen. Daarbij gaat het om grote merken zoals Coast, Petzl, LedLenser, Jotron, Mica en Maglite. Voor toepassing in explosiegevaarlijke omgevingen is een breed assortiment ATEX-lampen beschikbaar van verschillende merken. Ook in verlichting is maatwerk mogelijk. Naast een breed assortiment persoonlijke verlichting beschikt Elfa over een prachtig aanbod werkverlichting met merken als Setolite en Led’s Work. De specialisten van Elfa bieden hun brede expertise graag aan, om in dit enorme assortiment de juiste keuzes te maken.

 

Messen en multitools

Naast het traditionele productaanbod in verlichting en spanning is Elfa in 2017 begonnen met de distributie van messen en multitools. Elfa heeft daarbij bewust gekozen voor de fabricaten Coast en Virginia Extreme. Het toevoegen van deze productgroep maakte voor Elfa de weg vrij om nieuwe markten aan te boren en zich hier verder te ontwikkelen.

 

Maatwerk

Elfa produceert ook maatwerk. Daarvoor combineert Elfa haar kernassortiment met eigen productie en assemblage. Zo levert het alle denkbare batterypacks. Daarnaast produceert Elfa alle soorten Lithium-Ion-accu’s en kan het klant specifieke elektronica ontwerpen en produceren. Dat gebeurt op diverse productielocaties in onder meer Amsterdam.

Inschrijven voor de nieuwsbrief: