SETOLITE


Als een bedrijf opzoek is naar professionele ledverlichting voor tijdelijke bouwweg verlichting. Lange gangen of trappen en liftschachten kunnen in zeer korte tijd worden verlicht met de LED-stripverlichting. Voor deze producten zijn zijn hoge eisen en richtlijnen op gesteld en automatisch komt een bedrijf al gauw uit bij de kwalitatief hoogwaardige producten van SETOLITE. Elfa heeft deze producten dan ook opgenomen in haar assortiment en is exclusief distributeur voor dit merk in de Benelux en het Verenigd Koninkrijk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Specificaties:

 

NEW SETO LED SNAKE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SETO LED SNAKE

 

De SETO LED SNAKE serie minimaliseert de noodzakelijke inspanningen voor tijdelijke gangverlichting op bouwplaatsen. Lange gangen of trappenhuizen en liftschachten kunnen binnen enkele ogenblikken worden verlicht.

Daartoe hoeft de flexibele en sterke LED-lichtkabel alleen maar te worden uitgerold en bevestigd met clips, dubbelzijdig plakband of kabelbinders. Afhankelijk van de grootte van het te verlichten gebied is het ook eenvoudig mogelijk om meerdere kabels te combineren, zodat de vereiste verlichting altijd gegarandeerd is.

Door het hoge vermogen van 12 W per meter, verdeeld over 180 LED’s per meter, bereiken de LED-lichtsnoeren van de SETO LED SNAKE-serie een prestatieniveau dat voorheen niet werd bereikt. Dankzij de lichte verspreiding van het siliciummateriaal van de touwen wordt dit enorme vermogen bovendien homogeen verdeeld.

 

 

 

 

Inschrijven voor de nieuwsbrief: