12 mei 2023

Energieopslag project bij Roompot

Elfa is momenteel druk bezig met een energieopslag project bij Roompot. Wij gaan daar namelijk een energieopslagsysteem leveren voor maar liefst 85 vakantiehuizen. Ieder vakantiehuis krijgt gemiddeld zes zonnepanelen, wat in totaal neerkomt op 153.000 Wp. Roompot is dan ook de eindklant van dit project.

 

Energieopslagsysteem

 

Echter, onze opdrachtgever is Spie. Zij zijn verantwoordelijk voor de grondwerkzaamheden, zoals het trekken van kabels naar de vakantiehuizen en het plaatsen van laadpalen op parkeerplaatsen. Gedurende het project schakelde Spie de hulp in van Elfa.

 

Elfa is verantwoordelijk voor het begeleiden van het project, evenals het keuren van de uiteindelijke installatie. Olaf Bitter, technisch account manager, begeleidt dit project vanuit Elfa.

 

Energieopslagsysteem voor Roompot

 

We zijn erg blij met de prettige samenwerking met Spie. Inmiddels hebben we dan ook meerdere vergelijkbare projecten die we samen oppakken.

 

Woensdag 3 mei was een belangrijke dag voor het Roompot project. Toen is namelijk de FAT (Factory Acceptance Test) afgenomen. Los van wat kleine verbeterpuntjes gaan we het energieopslagsysteem in mei installeren op locatie bij Roompot. Wij kijken al uit naar dit belangrijke moment binnen het project.

 

Stay tuned!

 

 

 

Laatste nieuws

09 apr 2024 Terugblik op NXCD 2024! »
11 mrt 2024 ELFA op Internationale Eiserwaren Messe 2024 in Keulen »
14 feb 2024 Elfa Elementenfabriek is nu een officiële distributeur van het industriële portfolio van GS YUASA »
01 feb 2024 Elfa ondersteunt het StrandRover-project voor een duurzame toekomst. »
17 jan 2024 Elfa Elementenfabriek voegt Procell Pre-filled Trade Display Box toe aan assortiment »
 
nieuwsoverzicht
Inschrijven voor de nieuwsbrief: