28 april 2021

Elfa in beeld bij RTLZ

 

Afgelopen weekend was Elfa te zien bij het televisieprogramma: ‘de Barometer’ waarin ondernemers onder andere vertellen over hun succesverhalen.

 

Daan en Pieter hebben verteld over de rijke historie van ons familiebedrijf en over hoe Elfa zich voorbereidt op de toekomst.

Steeds meer applicaties worden draadloos en daarmee neemt de vraag naar batterypacks alsmaar toe. Daarom investeert Elfa nu en de komende jaren fors in haar assemblage-faciliteiten om de productiecapaciteit te vergroten en daarmee optimaal voorbereidt te zijn op de  toenemende vraag naar maatwerkoplossingen.

 

Bekijk hieronder het interview:

 

 

Elfa kan op iedere vraag een passend antwoord geven, door een combinatie te bieden van een kernassortiment aangevuld met eigen productie en assemblage. Daarnaast levert Elfa maatwerkoplossingen die klant-specifiek ontwikkeld worden.

Vaak gaat het daarbij om aanpassingen op  bestaande producten, maar even zo vaak worden volledig nieuwe producten ontwikkeld op basis van de enorme expertise die in meer dan een eeuw is opgebouwd. We hebben het, of we maken het. Lees hieronder meer over onze maatwerkoplossingen:

 

Meer info

Laatste nieuws

09 apr 2024 Terugblik op NXCD 2024! »
11 mrt 2024 ELFA op Internationale Eiserwaren Messe 2024 in Keulen »
14 feb 2024 Elfa Elementenfabriek is nu een officiële distributeur van het industriële portfolio van GS YUASA »
01 feb 2024 Elfa ondersteunt het StrandRover-project voor een duurzame toekomst. »
17 jan 2024 Elfa Elementenfabriek voegt Procell Pre-filled Trade Display Box toe aan assortiment »
 
nieuwsoverzicht
Inschrijven voor de nieuwsbrief: