10 februari 2021

Een verlichtingsarmatuur voor Airshelters

Toen we jong waren, en uitverkoren waren voor de militaire dienst, zetten we boogtenten op. Een staketsel van Alu met zeil; het vergde nogal wat tijd om het op te zetten. Tegenwoordig zijn er gelukkig Airshelters; duurzaam, gebruiksgemak en snelle inzetbaarheid. Het staat in ongeveer 2 minuten, bekijk hieronder een filmpje van het opzetten.

 

Hazmeds in Uden is de vertegenwoordiger van het uit Amerika afkomstige: Zumro. De airshelters worden ingezet bij Defensie, maar ook bij ziekenhuizen. Hay Geurts van Hazmeds kwam bij ons, en vroeg naar een lamp met rood-licht. Rood licht is van afstand minder zichtbaar door de ‘vijand’. We kwamen op de Multicolour van Setolite; een verlichtings-armatuur, dat beschikt over een lichtbron, waarmee ‘alle’ kleuren gemaakt kunnen worden.

Bovendien kunnen deze kleuren worden gedimd, met behulp van een afstandsbediening. Inclusief preset/default-instellingen, zodat altijd het gewenste kleurniveau en de juiste lichtsterkte kan worden opgeroepen.

Een degelijke en betrouwbare oplossing, in die specifieke gevallen, waarbij een mix van kwaliteit en inspelen op de praktijk-omstandigheden een keiharde noodzaak is.

 

Een mooie samenwerking wij trots op zijn.

 

 

De Airshelters van Hazmeds

 

Het verlichtingsarmatuur: Multicolour van Setolite

 

Het verlichtingsarmatuur: Multicolour van Setolite

Laatste nieuws

08 jul 2024 Elfa Elementenfabriek ondersteunt Solar Boat Twente tijdens Monaco Energy Boat Challenge »
01 jul 2024 Elfa Elementenfabriek brengt bezoek aan Eurosatory 2024 »
26 jun 2024 Elfa Elementenfabriek sluit de deuren voor een jaarlijks bedrijfsevent »
06 mei 2024 Elfa Elementenfabriek ontvangt Clean Advantage-certificaat voor CO2-compensatie »
09 apr 2024 Terugblik op NXCD 2024! »
 
nieuwsoverzicht
Inschrijven voor de nieuwsbrief: