10 februari 2021

Een verlichtingsarmatuur voor Airshelters

Toen we jong waren, en uitverkoren waren voor de militaire dienst, zetten we boogtenten op. Een staketsel van Alu met zeil; het vergde nogal wat tijd om het op te zetten. Tegenwoordig zijn er gelukkig Airshelters; duurzaam, gebruiksgemak en snelle inzetbaarheid. Het staat in ongeveer 2 minuten, bekijk hieronder een filmpje van het opzetten.

 

Hazmeds in Uden is de vertegenwoordiger van het uit Amerika afkomstige: Zumro. De airshelters worden ingezet bij Defensie, maar ook bij ziekenhuizen. Hay Geurts van Hazmeds kwam bij ons, en vroeg naar een lamp met rood-licht. Rood licht is van afstand minder zichtbaar door de ‘vijand’. We kwamen op de Multicolour van Setolite; een verlichtings-armatuur, dat beschikt over een lichtbron, waarmee ‘alle’ kleuren gemaakt kunnen worden.

Bovendien kunnen deze kleuren worden gedimd, met behulp van een afstandsbediening. Inclusief preset/default-instellingen, zodat altijd het gewenste kleurniveau en de juiste lichtsterkte kan worden opgeroepen.

Een degelijke en betrouwbare oplossing, in die specifieke gevallen, waarbij een mix van kwaliteit en inspelen op de praktijk-omstandigheden een keiharde noodzaak is.

 

Een mooie samenwerking wij trots op zijn.

 

 

De Airshelters van Hazmeds

 

Het verlichtingsarmatuur: Multicolour van Setolite

 

Het verlichtingsarmatuur: Multicolour van Setolite

Laatste nieuws

14 feb 2024 Elfa Elementenfabriek is nu een officiële distributeur van het industriële portfolio van GS YUASA »
01 feb 2024 Elfa ondersteunt het StrandRover-project voor een duurzame toekomst. »
17 jan 2024 Elfa Elementenfabriek voegt Procell Pre-filled Trade Display Box toe aan assortiment »
14 dec 2023 Kees Nederhoff gaat genieten van zijn prepensioen! »
12 dec 2023 Stibat: Tarievenlijst beheerbijdrage 2024 »
 
nieuwsoverzicht

Inschrijven voor de nieuwsbrief: