10 februari 2021

Een verlichtingsarmatuur voor Airshelters

Toen we jong waren, en uitverkoren waren voor de militaire dienst, zetten we boogtenten op. Een staketsel van Alu met zeil; het vergde nogal wat tijd om het op te zetten. Tegenwoordig zijn er gelukkig Airshelters; duurzaam, gebruiksgemak en snelle inzetbaarheid. Het staat in ongeveer 2 minuten, bekijk hieronder een filmpje van het opzetten.

 

Hazmeds in Uden is de vertegenwoordiger van het uit Amerika afkomstige: Zumro. De airshelters worden ingezet bij Defensie, maar ook bij ziekenhuizen. Hay Geurts van Hazmeds kwam bij ons, en vroeg naar een lamp met rood-licht. Rood licht is van afstand minder zichtbaar door de ‘vijand’. We kwamen op de Multicolour van Setolite; een verlichtings-armatuur, dat beschikt over een lichtbron, waarmee ‘alle’ kleuren gemaakt kunnen worden.

Bovendien kunnen deze kleuren worden gedimd, met behulp van een afstandsbediening. Inclusief preset/default-instellingen, zodat altijd het gewenste kleurniveau en de juiste lichtsterkte kan worden opgeroepen.

Een degelijke en betrouwbare oplossing, in die specifieke gevallen, waarbij een mix van kwaliteit en inspelen op de praktijk-omstandigheden een keiharde noodzaak is.

 

Een mooie samenwerking wij trots op zijn.

 

 

De Airshelters van Hazmeds

 

Het verlichtingsarmatuur: Multicolour van Setolite

 

Het verlichtingsarmatuur: Multicolour van Setolite

Laatste nieuws

21 nov 2022 17 november 2022 was de #NEDS beurs »
24 okt 2022 Elfa heeft ISO 9001 en ISO 14001 audit wederom met succes afgerond! »
04 jul 2022 Elfa denkt mee met de klimaat veranderingen »
01 jul 2022 Elfa aanwezig bij eRIC EXPO 2022 »
01 jul 2022 Elfa was aanwezig met een stand op INFOPOL-XPO112 »
 
nieuwsoverzicht

Inschrijven voor de nieuwsbrief: