Naar de webshop

Batterypacks


Elfa kan op iedere vraag een passend antwoord geven, door een combinatie te bieden van een kernassortiment aangevuld met eigen productie en assemblage. We leveren merkonafhankelijk alle denkbare batterypacks, volledig en exact afgestemd op het voltage, de capaciteit en de afmetingen die ú wenst. In grote, maar ook kleine oplages, tot zelfs enkele stuks. We hebben het, of we maken het.

 

 

Eigen productielocaties
In onze eigen assemblage-afdeling in Lijnden maken we battery- en accupacks volgens strikte procedures en veiligheidsvoorschriften. In onze assemblage-afdeling worden wekelijks honderden packs gemaakt. Maar Elfa beschikt over meer dan één productielocatie en heeft partnerships in Europa en heeft zo 200 medewerkers tot haar beschikking en kan aan iedere vraag voldoen.


Partners

Daarnaast heeft Elfa een partnership met een aantal van ’s wereld grootste batterypack-fabrikanten. Deze zijn allen ISO-gecertificeerd en bovendien nauwkeurig door Elfa geaudit en gekeurd. Samen leveren wij professionele oplossingen aan onder andere shipchandlers, elektrotechnische groothandel, OEM, defensie, brandweer, politie, professioneel eindgebruikers, de rail industrie en de medische industrie.


Uw eigen batterypack

Op iedere vraag die u ons voorlegt, krijgt u snel en doeltreffend antwoord, zwart op wit en tot in de kleinste technische details. We kunnen terugvallen op decennialange ervaring en kiezen de voor u beste oplossing. De praktijk wijst immers uit dat zo’n nuchtere benadering als vanzelf de beste balans tussen kwaliteit en kostenefficiëntie oplevert. Uw belang staat bij ons op de eerste plaats. Heeft u een toepassing waar een standaard batterij of accu tekortschiet? Neem contact met ons op en we maken voor u meteen een oplossing op maat.

 

 

Inschrijven voor de nieuwsbrief: