LED’s Work


Op bouwplaatsen is men afhankelijk van veilige, betrouwbare en eenvoudig te gebruiken oplossingen. Soms is er geen stroom op de bouwplaats voorhanden, mobiele en zeer flexibele batterij LED-schijnwerpers bieden dan uitkomst. Deze bieden vele uren betrouwbaar licht en bij sommige modellen kunnen lege batterijen vervangen worden voor opgeladen.

 

Ideaal voor de bouwplaats

Op bouwplaatsen is men afhankelijk van veilige, betrouwbare en eenvoudig te gebruiken oplossingen. Soms is er geen stroom op de bouwplaats voorhanden, mobiele en zeer flexibele batterij LED-schijnwerpers bieden dan uitkomst. Deze bieden vele uren betrouwbaar licht en bij sommige modellen kunnen lege batterijen worden vervangen.

 

Led’s Work beschikt over een breed aanbod verlichtingsoplossingen die ideaal zijn voor professioneel gebruik. Denk aan producten als:

 

  • Breedstralers
  • Handlampen
  • Schijnwerpers

 

Led’s work breedstraler

Zoals eerder al werd aangegeven,is Led’s Work ideaal hét verlichtingsmerk voor op de bouwplaats. Als voorbeeld hebben we deze breedstraler:

 

 

Leds work breedstraler met sensor

 

Led’s Light 3007 S breedstraler 10W 750Lm 4000K met sensor

 

 

Het is uiteraard belangrijk dat een breedstraler tegen een stootje kan, aangezien deze vooral worden gebruikt op de bouwplaats. Dit model breedstraler is daarom gemaakt van hoogwaardig materiaal. Daarnaast kent dit type geen drivers, waardoor hij direct wordt aangesloten op 230 volt.

 

Professionele handlamp

Van Led’s Work zijn tevens interessante modellen beschikbaar voor het professioneel werkveld. We zullen een populair handlamp verder toelichten.

 

Led's Work handlamp

Led’s Work handlamp Li-ion 7003 120Lm 20+3 LEDs

 

Bovengetoonde handlamp beschikt over een zaklamp functie, waarbij het primair licht door middel van 20 leds een helderheid genereert van 120 Lumen. Het secundaire licht van de zaklamp bestaat uit 3 leds en 15 Lumen helderheid. De batterijduur bestaat uit 10 uur.

 

Schijnwerpers

Op de bouwplaats heeft u natuurlijk ook schijnwerpers nodig voor wanneer het donker is/wordt.

 

Led's Work schijnwerpers

Statief Led’s Work 3002 tbv 1-2 schijnwerpers

 

Deze schijnwerper is gemaakt van hoge kwaliteit en wijkt af van soortgelijke modellen van andere merken, doordat de schijnwerper niet gebruikmaakt van drivers. Dit statief met Led’s Work schijnwerpers kan direct worden aangesloten op 230 volt.

 

Meer details over Led’s Work

Voor de bouwplaats is Led’s Work de beste optie. Alle producten zijn gemaakt met de professionele toepassingen waar ze voor worden gebruikt in het achterhoofd. Klik op onderstaande button voor een overzicht van alle producten van Led’s Work uit ons assortiment.

 

 

Voor meer vragen, advies of meer info kunt u altijd contact met ons opnemen. Het makkelijkste is om onderstaand contactformulier in te vullen.

 

Helaas levert Elfa alleen aan zakelijke klanten. We willen u daarom vriendelijk verzoeken om uw elektrotechnisch installateur contact met ons te laten opnemen. Op deze manier kunnen we u alsnog helpen.

Bedankt voor uw begrip.

reCAPTCHA is required.
Inschrijven voor de nieuwsbrief: