Led’s light PRO


Met LED’s light Pro biedt Shada hoogwaardige verlichtingsoplossingen voor industrie, handel en ambacht. In kantoren, werkplaatsen, winkels, tentoonstellingen, magazijnen, productiefaciliteiten, terreinverlichting, enz. Met LED’s light Pro is elk project een succes. Naast het standaardprogramma bieden wij ook projectgerichte oplossingen.

 

 

De vraag naar kantoorverlichting is bijvoorbeeld hoog. Het licht moet moeiteloos werken mogelijk maken en de productiviteit verhogen. Bovendien is de verlichting onderworpen aan verschillende normen. Voor deze vereisten biedt Shada de perfecte producten.

 

Led lampen zijn verkrijgbaar in een breed scala van ontwerpen voor kantoorverlichting. Dankzij de uitstekende kleurreproductie zijn ze een uiterst aantrekkelijke verlichtingsoplossing voor kantoren. De innovatieve technologie die wordt gebruikt om het gerichte licht te genereren, vermindert het totale energieverbruik en minimaliseert de thermische belastingen in de lichtkegel, terwijl een lange levensduur lage onderhoudskosten garandeert. Verblindingsarme armaturen zorgen ervoor dat de werkomgeving ongestoord is en voldoet aan alle relevante normen. In afzonderlijke kantoren vormen vrijstaande lampen een aantrekkelijke aanvulling op oplossingen met vast licht. Ze genereren niet alleen veel licht, maar creëren ook aantrekkelijke accenten en kunnen op verschillende gebieden worden gebruikt.

 

Industriële verlichting moet de werknemers een veilige werkomgeving bieden. Daarom is in de meeste bedrijven de verlichting continu ingeschakeld, wat enorme energiekosten en hoge onderhoudskosten met zich meebrengt. Met Ledverlichtingsoplossingen van LED’s light pro en een professioneel lichtontwerp kunnen de energie- en onderhoudskosten permanent worden verlaagd.

 

In de verkoopruimte kan led verlichting vele unieke voordelen bieden. Vanwege het lage stroomverbruik wordt er minder warmte gegenereerd, waardoor ongewenste ‘hot spots’ die de winkelervaring verstoren, kunnen worden voorkomen. Gebrek aan UV- en infraroodlicht beschermt de tentoongestelde voorwerpen en koopwaar.

 

Inschrijven voor de nieuwsbrief: