Maglite zaklamp

De Maglite zaklamp is al jaren de standaard op het gebied van kwaliteitsstaaflampen voor de professionele gebruiker. De Maglite zaklamp wordt vervaardigd uit degelijk vliegtuigaluminium en is weer- en schokbestendig. Deze Maglite zaklamp is uiteraard ook leverbaar als LED-zaklamp.

 

De Professionele Maglite zaklamp

De Maglite zaklamp biedt Amerikaanse kwaliteit en is geproduceerd aan de hand van ruim 20 jaar R&D. Elfa Elementenfabriek levert al sinds jaar en dag Maglite-producten aan professionele gebruikers. Het is een van de bekendste zaklampen die gebruikt worden door onder meer politie en bedrijfshulpverleners. De Maglite zaklampen zijn volledig afgedicht met rubberen o-ringen en de zaklampen beschikken over een zelfreinigende schakelaar. De lampen worden standaard geleverd met een reservelampje in het batterij-compartiment. Ze zijn uiterst robuust en zijn door de hoogstaande techniek zeer duurzaam. De Maglite zaklampen worden nog steeds volledig in de USA gemaakt. Het bedrijf heeft de verleiding van outsourcing naar de lage lonen-landen weerstaan, omdat het, net als Elfa, volledig focust op kwaliteit.

 

Een breed assortiment

Het assortiment van de Amerikaanse lampenproducent bestaat uit verschillende typen. Een van de kleinere modellen, is de MagTac  zaklamp. Deze Maglite zaklamp ligt goed in de hand en is gemakkelijk mee te dragen in de zak. Dit model is overigens weer- en schokbestendig.

Maglite MagTac zaklamp van Elfa
De MagTac zaklamp van Maglite
Maglite zaklamp
Maglite zaklamp LED ML150LR oplaadbaar inc.1xLiFePO4 box

Een model dat uitermate geschikt is voor professioneel gebruik, is de Maglite zaklamp LED ML150LR oplaadbaar. Deze lamp is gemaakt van vliegtuigaluminium, een hoogwaardig materiaal. Hierdoor zijn ze weer- en schokbestendig. De brandduur is zeer lang en de lamp kan niet worden opgeladen.

 

Maglite zaklamp van Elfa

De LED ML100 inc.3xC blister

 

Een andere populair model is de LED ML100 inc.3xC blister. Deze zaklamp beschikt over een krachtige ledlamp en is gemaakt van hoogwaardig vliegtuigaluminium. Dit materiaal van hoge kwaliteit maakt deze Maglite zaklamp ook weer- en schokbestendig.

Batterij voor maglite lampen

 

Maglite Magtac LiFePO4 Batterij

 

Naast de Maglite zaklampen zijn er ook batterijen die over dezelfde hoge kwaliteit beschikken als de zaklampen. Zo is de bovenstaande LiFePo4 batterij  oplaadbaar, duurzaam en beschikt deze over een lange levensduur. Bovendien is deze batterij lithium-ijzerfosfaat een stuk stabieler dan een Li-ion batterij.

 

Historie van Maglite

De producten van Maglite worden sinds 1979 gemaakt door het Amerikaanse bedrijf ‘Mag Instrument’. De oprichter (de heer Maglic) begon in een garage met een bij elkaar gespaarde draaibank precisie-instrumenten te maken voor industrie, ruimtevaart en het leger. De reputatie van Mag Instrument was enorm goed en het bedrijf groeide snel. Men kreeg het idee om professionele zaklampen te maken van hoge kwaliteit. Deze werden razend populair bij professionele gebruikers zoals de politie, brandweer en monteurs, die de zaklamp voor hun beroep gebruikten. Zij werden de ambassadeurs voor het merk. Zo werden de modellen van Maglite de meest beroemde en meest verkochte zaklampen.

 

Gratis advies

De Maglite zaklamp is één van de vele zaklampmerken die Elfa aanbiedt. Voor het gehele assortiment van Maglite zaklampen en batterijen, klikt u op onderstaande button.

 

 

 

Om de juiste keuze te maken uit het gehele aanbod zak- en handlampen, voorzien onze ervaren medewerkers u graag van deskundig en betrouwbaar advies. Op die manier bent u verzekerd van de juiste zaklamp, batterij of accu voor uw situatie. Aarzel niet en neem contact met ons op voor meer informatie of een offerte. Het makkelijkste is om onderstaand contactformulier in te vullen.

 

Helaas levert Elfa alleen aan zakelijke klanten. We willen u daarom vriendelijk verzoeken om uw elektrotechnisch installateur contact met ons te laten opnemen. Op deze manier kunnen we u alsnog helpen.

Bedankt voor uw begrip.

reCAPTCHA is required.
Inschrijven voor de nieuwsbrief: