Maatwerk

Maatwerk


Klantspecifieke oplossingen, tailor made

Werkt u aan een nieuw product waarin batterypacks een essentiële rol spelen? Benader ons dan in een zo vroeg mogelijk stadium. Zo kunnen wij tot de beste oplossing komen.

Vakkundig advies vervat in een complete oplossing

Op iedere vraag die u ons voorlegt, krijgt u snel en doeltreffend antwoord - zwart op wit en tot in de kleinste, technische details gespecificeerd. We kunnen terugvallen op decennialange praktijkervaring en kiezen de voor u beste oplossing. Zo'n praktische benadering geeft de beste balans tussen kwaliteit en kostenefficiëntie.

Eigen assemblagefaciliteiten

Elfa kan op iedere vraag een passend antwoord geven, door een combinatie van een groot kernassortiment aangevuld met eigen productie en assemblage. We leveren merkonafhankelijk alle denkbare batterypacks, volledig en exact afgestemd op het voltage, de capaciteit en de afmetingen die ú wenst. In grote, maar ook kleine oplages, tot zelfs enkele stuks. Overigens altijd met een korte levertijd. Want, we hebben het, of we maken het.

 

Ervaringen in cases

Vaak staat Elfa aan de wieg van innovaties. Klanten weten dat wij de technologische ontwikkelingen op het gebied van batterijen op de voet volgen en dus altijd over actuele informatie beschikken. In de loop der jaren hebben wij een reputatie van flexibiliteit, kennis, betrouwbaarheid en zekerheid opgebouwd bij een groot aantal bedrijven en organisaties, in verschillende marktsegmenten. Ieder met hun eigen wensen en eisen.


Binnen Elfa vindt u productspecialisten die met uitgebreide vakkennis over producten en toepassingen het beste advies kunnen geven. 

Batterypacks voor de medische sector

Batterypacks voor de medische sector

Speciaal voor de medische sector ontwikkelde Elfa een digitale medische referentielijst met daarin de batterypacks voor meer dan 120 merken medische apparatuur met meer dan 700(!) typen. Met behulp van deze lijst wordt het vinden en bestellen van de juiste batterypacks en accu’s eenvoudiger dan ooit. U selecteert het juiste pack en wij bestellen het voor u.


Heeft u een specifiek batterypack dat op maat voor u moet worden gemaakt, laat het ons dan weten. Wij kunnen u hier afgestemd op uw programma van eisen uitgebreid over informeren en adviseren. Voor een optimaal eindresultaat kan het zinvol zijn Elfa in een zo vroeg mogelijk stadium te betrekken.