Ledlenser


Elfa levert de Ledlenser zaklampen en hoofdlampen uit voorraad. Het Duitse Ledlenser is momenteel een van de meest toonaangevende producenten van zaklampen. De lichtexperts van Ledlenser leveren kwaliteit en innovatie sinds de oprichting van het bedrijf in 1994. Het merk staat garant voor de hoogste kwaliteit en functionaliteit.

 

 

Hoe het allemaal begon

Ledlenser heeft een nederig begin, zoals het geval is bij de meeste revolutionaire producten. Harald en Rainer Opolka zijn begonnen in 1993 in hun garage. Inmiddels zijn ze uitgegroeid tot een internationale producent van zak- en hoofdlampen die bekendstaat om unieke innovaties, milieuvriendelijke technologieën en een bekroond ontwerp. Daarnaast is Ledlenser onderdeel van de Leatherman Group, een aanbieder van Amerikaanse multitools. De Duitse zaklampen van Ledlenser zijn een mooie uitbreiding op dit aanbod.

 

Ledlenser lampen

De verschillende series bevatten zaklampen voor diverse doeleinden. Elfa adviseert u graag bij het vinden van de juiste LED zaklamp voor de juiste toepassing. Op de verschillende modellen van LED Lenser wordt gebruik gemaakt van het zogenaamde ‘Advanced Focus System’ waardoor er makkelijk gewisseld kan worden tussen een gerichte bundel over een grote afstand of juist een meer circulaire bundel voor gebruik dichtbij.

 

Wereldwijd worden de Ledlenser-zak- en hoofdlampen gebruikt door politie, militairen en hulpdiensten. Maar ook beveiligers en inspecteurs waarderen de Ledlenser-producten enorm om hun design, betrouwbaarheid en hun lichtopbrengst. Ledlenser zaklampen zijn bijzonder degelijke, compacte zaklamp met veel lichtopbrengst. Een van onze meest verkochte modellen, is de LedLenser M7R.2 zaklamp 400Lm oplaadbaar dimbaar inc.1xLi-ion.

 

 

Ledlenser lamp

 

Een van de meest verkochte LedLenser lampen uit ons assortiment

 

Deze LedLenser zaklamp is gemaakt van hoogwaardig materiaal en beschikt over een krachtige LED lamp, ligt goed in de hand en is tevens oplaadbaar (Li-ion). De LedLenser M7R.2 is ideaal voor professioneel gebruik.

 

 

Ledlenser zaklamp bij Elfa

 

 

De Ledlenser P17.2 is een krachtige zaklamp die erg zuinig is.

 

Weer een ander type zaklamp is de P17 1000Lm inc.3xD. Dit model is groter dan de hierboven benoemde M7R.2. Daarnaast is de P17 erg zuinig, aangezien deze op een zuinige stand wel 300 uur kan volhouden op 3 D-cel batterijen. Het licht kan tot wel 420 meter schijnen.

 

 

Ledlenser hoofdlamp

 

Ledlenser hoofdlamp

LedLenser H7R.2 LED 300Lm 6uur hoofdlamp inc.1xLipo blister

 

De hoofdlampen van Ledlenser hebben dezelfde kwaliteit als dat we gewent zijn van de zaklampen. De LedLenser  serie H 7R.2 is net als de zaklamp oplaadbar en uitgerust met een sterke lamp die tevens voordelig is in batterijgebruik. Met een gedimd licht bedraagt de brandduur ongeveer 6 uur. Vanwege de hoogwaardige materialen is deze hoofdlamp perfect voor outdoor of op de werkplaats.

 

Professionele penlamp

 

Ledlenser penlamp

 

ledlenser penlamp p4bm 18Lm inc.2xAAA

 

Deze penlamp is de ideale oplossing voor professionals die altijd een inspectielamp bij zich willen dragen. Het hierboven getoonde model is een echt lichtgewicht en beschikt over een focusseerbare inspectielampje. Op 2 AAA batterijen gaat de Ledlenser penlamp gemiddeld 9 uur mee.

 

Hoge kwaliteit

Ledlenser is bekend om haar innovatieve lenzen en geavanceerde accu’s. Het bedrijf werkt er onvermoeibaar aan door om haar technologische voorsprong verder te vergroten. Ledlenser beschikt al over meer dan 100 patenten en daar lijkt voorlopig geen einde aan te komen.

 

De Ledlenser zaklampen kenmerken zich door het gebruik van de hoogste kwaliteit LED’s. Het bedrijf was één van de eersten die LED ging toepassen in zaklampen en hoofdlampen en heeft zo een voorsprong genomen. Hierdoor hebben de lampen een ongelooflijke lichtopbrengst, in combinatie met het  gunstige energieverbruik van LED verlichting. Daarnaast weet Ledlenser met een aantal gepatenteerde technieken het maximale uit de LED verlichting te halen. Op alle producten van dit merk kan Elfa 5 jaar garantie geven.

 

Waarom Elfa?

Elfa heeft ruim 100 ervaring op het gebied van verlichtingsproducten voor de zakelijke markt. Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot expert in het vakgebied, en wij zullen u dan ook altijd voorzien van een eelijk en gegrond advies. Oplossingen hebben wij onder andere voor de volgende bedrijven kunnen realiseren:

 

Klanten van Elfa

 

U kunt overigens onderstaande bedrijfsvideo bekijken voor een impressie van Elfa.

 

 

Neem contact op voor meer info

Ledlenser is een echte aanrader wanneer u op zoek bent naar professionele verlichting van hoge kwaliteit. Voor een compleet overzicht van al onze Ledlenser producten, klikt u op onderstaande button.

 

 

 

Om de juiste keuze te maken uit het enorme aanbod voorzien onze ervaren medewerkers u graag van deskundig en betrouwbaar advies. We hebben namelijk ook lampen van Coast, die misschien interessanter zijn voor u. Door contact met ons op te nemen zullen wij u helpen bij het maken van de juiste keuze. Het eenvoudigste is om onderstaand contactformulier in te vullen. We beantwoorden graag al uw vragen.

 

Helaas levert Elfa alleen aan zakelijke klanten. We willen u daarom vriendelijk verzoeken om uw elektrotechnisch installateur contact met ons te laten opnemen. Op deze manier kunnen we u alsnog helpen.

Bedankt voor uw begrip.

reCAPTCHA is required.
Inschrijven voor de nieuwsbrief: