Arts Energy


Arts Energy ontwerpt en produceert sinds 1974 accu’s en herlaadbare en niet-herlaadbare batterijen op haar eigen industriële locatie in Nersac, Frankrijk. Deze 13.500 m² grote faciliteit van Arts Energy is een flexibel industrieel middel, uniek in Europa, en is verdeeld in twee assemblagesectoren die gewijd zijn aan accu’s en batterijen.

 

Hoogwaardige batterijen

Om een hoog niveau van kwaliteit te garanderen, implementeert onze industriële werkplaats een uitgebreid aanbod van automatische en manuele apparatuur die een grote flexibiliteit bieden, niet alleen wat betreft het formaat van de batterij, maar ook wat betreft de bestelvolumes.  Gepatenteerd elektrisch booglassen is de basisvaardigheid in de Ni-Cd, Ni-MH en Li-ion batterijproductiewerkplaats.

 

Aanbod van Arts Energy

Arts Energy heeft een breed aanbod aan Ni-Cd, Ni-MH en Li-ion batterijen. Een populaire Ni-Cd batterij in het assortiment van Arts Energy is de Arts Energy NiCd batt 1,2V 4Ah VNT DU NiCd batt. Deze batterij van Arts Energy is oplaadbaar, van hoge kwaliteit, duurzaam en heeft een lange levensduur. Tevens laadt de batterij snel op en heeft deze een hoge piekstroom en energiedichtheid.

 

Arts Energy NiCd batterij

Arts Energy NiCd batt 1,2V 4Ah VNT DU NiCd batt

 

Een andere populaire Ni-Cd batterij van Arts Energy is de Arts Energy NiCd batt 1,2V 700mAh VRE AA 700 KR1551 basis AA 700. Dit is een snel oplaadbare batterij van AA formaat. De batterij heeft ook een hoge piekstroom en energiedichtheid, een capaciteit van 700 mAh en een nominale spanning van 1,2 V.

 

Arts Energy batterij

Arts Energy NiCd batt 1,2V 700mAh VRE AA 700 KR1551 basis AA 700

 

 

Naast Ni-Cd batterijen heeft Arts Energy natuurlijk ook Ni-MH batterijen in haar assortiment. Een populaire Ni-MH batterij uit dit assortiment is de Arts Energy NiMH batt 1,2V 16Ah VH F XP 16000XP HR3391 basis F-cel. Deze Arts Energy batterij is een beter alternatief van de NiCd batterij, omdat deze minder last heeft van het geheugeneffect en een hogere capaciteit heeft. Daarnaast is de batterij in staat om vermogen te leveren bij hoge temperaturen.

 

Arts Energy NiMh batterij

Arts Energy NiMH batt 1,2V 16Ah VH F XP 16000XP HR3391 basis F-cel

 

Hulp nodig bij uw keuze?

Bent u opzoek naar een Arts Energy batterij? Wij helpen u graag bij uw keuze! Neemt u gerust contact met ons op of bekijk hier het gehele assortiment van Arts Energy. Bent u toch op zoek naar een ander batterij- of accumerk? Bekijk dan ons gehele aanbod batterijen en accu’s!

 

Helaas levert Elfa alleen aan zakelijke klanten. We willen u daarom vriendelijk verzoeken om uw elektrotechnisch installateur contact met ons te laten opnemen. Op deze manier kunnen we u alsnog helpen.

Bedankt voor uw begrip.

reCAPTCHA is required.
Inschrijven voor de nieuwsbrief: