Renata batterijen

Een bekende naam in de wereld van professionele batterijen, Renata is oorspronkelijk begonnen als producent van onderdelen voor mechanische horloges. Het Zwitserse bedrijf focust zich tegenwoordig echter op de productie van hoogwaardige batterijen voor uiteenlopende toepassingen

 

Zwitserse precisie

Renata, onderdeel van de Swatchgroup, is een Zwitsers bedrijf met de hoofdvestiging in Itingen, een plaats in de buurt van Basel. In de jaren 70 is er bij Renata een verschuiving ontstaan in bedrijfsfocus. Vanaf dat moment is het bedrijf namelijk knoopcel batterijen gaan produceren in plaats van onderdelen voor mechanische horloges.

Inmiddels realiseert de moderne productielocatie in Itingen meer dan een miljoen batterijen per dag. Vanwege de uitgebreide kennis van productieprocessen is Renata uitgegroeid tot een zeer gewaardeerde en betrouwbare batterijenleverancier voor Swatchgroup én Elfa.

 

Renata batterijen van topkwaliteit

Vanuit de hoofdvestiging in Itingen worden diverse soorten Renata batterijen gemaakt voor verschillende toepassingen. Denk hierbij aan batterijen voor polshorloges, gehoorapparaten, industriële elektronica en medische apparatuur. Ook de batterijsamenstellingen variëren. Voorbeelden zijn:

–        Zilver-oxide batterijen

–        Zink lucht batterijen

–        LiPo batterijen

–        Lithium-3V-knoopcellen

 

Op zoek naar een specifieke batterij of heb je een vraag over ons Renata-aanbod? Neem dan contact op met Daan Schutte!

Ik sta voor u klaar

Daan Schutte, Sales Director Elfa

Daan Scutte

Sales Director

Heeft u een vraag?
Mail of bel mij gerust!

Het Elfa-aanbod

De hoge kwaliteit Renata batterijen maken onderdeel uit van het uitgebreide Elfa assortiment. Verschillende batterijvarianten voor professioneel gebruik zullen hier aan bod komen.

 

Renata LiPo batterij     LiPo batterij van Renata

 

Renata LiPo batterijen

 

Elfa heeft verschillende LiPo batterijen van Renata, zoals de Lipo ICP501230PS-03 3,7V 0,130Ah en de Lipo ICP521630PM-01 3,7V 250mAh. Deze Renata batterijen worden veelal gebruikt voor ontwikkeltrajecten van uiteenlopende professionele toepassingen. Elfa heeft de capaciteit om de afmetingen van LiPo batterijen iets aan te passen (lengte x breedte x hoogte). Op deze manier sluiten de batterijen beter aan op het systeem waar ze voor worden gebruikt.

 

Renata powermodule batterij

 

Renata powerm. Lithium batt horiz 3V 1000-0 CR zonder diode soldeer

 

Weer een andere batterijvariant, is de Renata power module Lithium batt horiz 3V 1000-0 CR zonder diode soldeer. De professionele toepassingen van de power module zijn zeer divers. Het kan bijvoorbeeld gemakkelijk op een PCB gesoldeerd/geplaatst worden.

 

Knoopcel batterij van Renata

Renata Lithium knoopcel 3V CR2032

 

Uiteraard hebben we ook de bekende knoopcellen van Renata. De lithium batterijen CR2032 hebben een goed temperatuurgedrag, een hoge energiedichtheid en een geringe zelfontlading. De toepassingen zijn uiterst veelzijdig en worden gebruikt in:

  • Rekenmachines
  • Armbandhorloges
  • Databases
  • Translatoren
  • Filmapparatuur
  • Fotoapparatuur

 

Neem gerust een kijkje in onze webshop voor ons volledige aanbod Renata batterijen.

 

RENATA BATTERIJEN ASSORTIMENT

 

Elfa staat voor u klaar!

 

 

 

Met onze jarenlange expertise en knowhow over batterijen en verlichtingsproducten zijn wij er zeker van dat we u de oplossing kunnen bieden waar uw bedrijf naar op zoek is. Voor verdere vragen of meer informatie kunt u contact met ons opnemen via telefoon, per mail, of door simpelweg het contactformulier in te vullen. Wij staan voor u klaar!

Helaas levert Elfa alleen aan zakelijke klanten. We willen u daarom vriendelijk verzoeken om uw elektrotechnisch installateur contact met ons te laten opnemen. Op deze manier kunnen we u alsnog helpen.

Bedankt voor uw begrip.

reCAPTCHA is required.
Inschrijven voor de nieuwsbrief: