Maatwerk

Elfa bedient klanten uit allerlei sectoren voor ongekend veel verschillende toepassingen. Als gezegd, vanuit het enorme assortiment in accu’s, licht en batterijen kan bijna altijd tot een oplossing gekomen worden. Maar soms ook niet. Ook in die gevallen staat Elfa naast haar klanten. Het kan in batterijen, accu’s én verlichting ook maatwerk leveren en is in staat om daarbij uitspraken te doen over de total cost of ownership op basis van haar markt- en prijskennis en lifetime-calculaties. Zeker waar Elfa in een vroeg stadium bij de productontwikkeling betrokken is, kan het een waardevolle bijdrage leveren aan de kwaliteit van het eindproduct.

Of het nu op één enkel product gaat of om een kleine serie; Elfa is in staat om het snel en kostenefficiënt te produceren en kan dankzij haar expertise ook harde garanties geven over de veiligheid van het product dat geleverd wordt. Het maatwerk dat Elfa levert kan bestaan uit het fysiek combineren van bestaande oplossingen, maar even zo goed uit elektronische oplossingen die samen met accu of licht tot het gewenste resultaat leiden. Elfa beschikt voor het maatwerk over een eigen afdeling in Lijnden en participeert daarnaast in een productiefaciliteit in Oss, waar het met name ook de elektronica voor LithiumIon-accu’s realiseert. Bij de ontwikkeling van nieuwe producten werkt Elfa vaak ook samen met producenten wereldwijd. Zij kunnen grootschalig produceren, hebben onafhankelijke testcentra en beschikken over aanvullende kennis. Door krachten te bundelen, zijn de mogelijkheden vrijwel onbegrensd.

 

Daag Elfa uit

Klanten weten dat Elfa de technologische ontwikkelingen op de voet volgt en dus altijd over actuele informatie beschikt. Zo heeft het in de loop der jaren een reputatie van flexibiliteit, kennis, betrouwbaarheid en zekerheid opgebouwd bij een groot aantal bedrijven en organisaties, in verschillende marktsegmenten. Zelfs voor de kritische medische sector. Veeleisende klanten weten de weg naar Elfa te vinden. Hebt u zelf een vraag op het gebied van verlichting of mobiele energievoorziening, daag Elfa dan uit.

 

Eigen assemblagefaciliteiten

Elfa kan op iedere vraag een passend antwoord geven, door een combinatie van een groot kernassortiment aangevuld met eigen productie en assemblage. We leveren merkonafhankelijk alle denkbare batterypacks, volledig en exact afgestemd op het voltage, de capaciteit en de afmetingen die ú wenst. In grote, maar ook kleine oplages, tot zelfs enkele stuks. Overigens altijd met een korte levertijd. Want, we hebben het, of we maken het.

 

Ervaringen in cases

Vaak staat Elfa aan de wieg van innovaties. Klanten weten dat wij de technologische ontwikkelingen op het gebied van batterijen op de voet volgen en dus altijd over actuele informatie beschikken. In de loop der jaren hebben wij een reputatie van flexibiliteit, kennis, betrouwbaarheid en zekerheid opgebouwd bij een groot aantal bedrijven en organisaties, in verschillende marktsegmenten. Ieder met hun eigen wensen en eisen.

 

Batterypacks voor de medische sector

Speciaal voor de medische sector ontwikkelde Elfa een digitale medische referentielijst met daarin de batterypacks voor meer dan 120 merken medische apparatuur met meer dan 700(!) typen. Met behulp van deze lijst wordt het vinden en bestellen van de juiste batterypacks en accu’s eenvoudiger dan ooit. U selecteert het juiste pack en wij bestellen het voor u.

Heeft u een specifiek batterypack dat op maat voor u moet worden gemaakt, laat het ons dan weten. Wij kunnen u hier afgestemd op uw programma van eisen uitgebreid over informeren en adviseren. Voor een optimaal eindresultaat kan het zinvol zijn Elfa in een zo vroeg mogelijk stadium te betrekken.