Missie & Visie


Elfa levert maatwerkoplossingen aan bedrijven op het gebied van draagbare energie (primaire en secundaire batterijen), lampen en laders, waarbij gebruik wordt gemaakt van topmerken en maatwerk. Het biedt een compleet assortiment aan draagbare oplossingen ter ondersteuning van strategische bedrijfsontwikkeling, in combinatie met duurzame innovatie. Indien wij een oplossing niet voorhanden hebben, dan ontwikkelen wij er een op maat.

 

 

Visie

Elfa heeft de ambitie om een koppositie te bezetten als de belangrijkste strategische zakenpartner voor het leveren van draagbare energie- en verlichtingsoplossingen die de beste zijn op hun gebied. Op die manier willen we het zakelijk succes van relaties stimuleren en ondersteuning bieden voor duurzame groei. Ons innovatieve bedrijf, onze zakelijke benadering en onze snelle aanpassing aan veranderingen in de markt komen voort uit onze intrinsieke bedrijfswaarden. Wij investeren voortdurend in de vaardigheden en kennisopbouw van onze medewerkers om maximale klanttevredenheid te garanderen: vandaag, morgen en in de toekomst.

 

Waarden

We zijn technologisch geavanceerd, kennen de zakelijke markt en hebben het vermogen om ons snel aan te passen aan veranderingen. Dit komt voort uit onze kernwaarden, die we voor het gemak de vier T’s noemen: Truth, Trust, Transparency en Teamwork. Hiermee garanderen wij onze klanten altijd een eerlijke, transparante en betrouwbare afhandeling van wat van ons wordt verlangd. Onze kernwaarden zijn leidend in het contact dat we met onze klanten hebben. Dat is het liefst een heel persoonlijk contact, want dat is toch meest efficiënte en prettige manier om met klanten samen te werken. De lijnen moeten kort zijn en de bereikbaarheid optimaal. Wij streven naar het bereiken van optimale tevredenheid bij al onze zakenrelaties. Indien wij een oplossing niet voorhanden hebben, dan ontwikkelen wij er een op maat.

Inschrijven voor de nieuwsbrief: