COAST


De Amerikaanse COAST zaklampen zijn kwalitatief enorm hoogwaardig. Welk ander merk geeft zonder aarzelen 5 jaar garantie? En welk ander merk levert haar lampen standaard met zoveel accessoires?

 

 

Ongeëvenaarde kwaliteit tegen een scherpe prijs

Sinds enkele jaren heeft Elfa de COAST zaklamp toegevoegd aan haar brede assortiment. COAST Portland is net als Elfa een familiebedrijf met meer dan 100 ervaring dat LED- zak- en hoofdlampen, messen en multi-tools produceert voor de professional en de veeleisende particulier. COAST produceert innovatieve, technologisch hoogwaardige producten die het leven veiliger, gemakkelijker en leuker maken.

 

Het is niet verwonderlijk dat COAST Portland in de afgelopen decennia is uitgegroeid tot het grootste zaklampenmerk ter wereld. Het is daarom bijzonder dat de COAST zaklamp tot vijf jaar geleden nauwelijks verkrijgbaar was in Nederland en België. Daar is verandering in gekomen sinds Elfa Elementenfabriek de distributie van COAST ter hand heeft genomen. De producten van COAST doen zeker niet onder voor de andere grote merken die Elfa voert. Het enige échte verschil is de prijs: die ligt aanzienlijk lager dan bij de andere A-merken. Ondertussen is de kwaliteit zó goed, dat Elfa en COAST vijf jaar garantie op de producten geven. Dat is een unieke combinatie.

 

COAST zaklampen assortiment

Elfa biedt van COAST het volledig assortiment: de (oplaadbare) zaklampen, de inspectielampen, hoofdlampen en ook de multi-tools en messen. De producten van COAST zijn ideaal voor professionals in veiligheids- en reddingsdiensten, maar ook voor jagers en het leger. Denk bijvoorbeeld aan de COAST HL8R hoofdlamp. Deze is perfect voor professionele beroepen, outdoor of op de werkplaats. Deze lamp kan overigens worden opgeladen.

 

COAST HL8R hoofdlamp

 

COAST HL8R hoofdlamp 800Lm oplaadbaar box inc.1xLi-ion

 

Alle COAST(zak)lampen hebben LED’s van hoge kwaliteit met een lange levensduur en zijn zeer zuinig in gebruik. De meeste modellen werken met eenvoudige AA- of AAA-batterijen. De Polysteel 600 is een zeer populair model en het is makkelijk te begrijpen waarom. De Polysteel 600 is waterdicht (IPX8), praktisch onbreekbaar en heeft een flinke lichtopbrengst van 710 Lumen. Zoals we zijn gewend van COAST, is de zaklamp gemaakt van hoogwaardig materiaal en bedraagt de garantie maar liefst 5 jaar. Meer informatie over de Polysteels van Coast leest u in ons nieuwsartikel.

 

 

Coast Polysteel 600 zaklamp Twist-Focusing LED inc.4xAA blister

 

COAST zaklamp lichtbundel

Het meest indrukwekkende kenmerk van COAST producten is de kwaliteit en zuiverheid van de lichtbundel die wordt geproduceerd door hun gepatenteerde ‘Pure Beam‘ focusoptiek (zoals ook het geval bij de G50LED). Deze geeft een uitzonderlijk zuivere, witte bundel zonder schaduwen of onvolkomenheden.

 

De COAST-zaklampen met deze functie bieden lange-afstandsstralen in ‘Spot Mode’ met een heldere kern en een brede perifere straal, wat resulteert in een groter lichtgebied. Bij gebruik in ‘Flood Mode’ is de bundel ongeveer het dubbele dan die van de meeste toonaangevende merken, met een consistentie en zuiverheid die werkelijk verrassend is.

 

'Spot mode' van een COAST zaklamp

Spot mode van een COAST zaklamp

 

Wij helpen u graag verder!

Voor een COAST zaklamp bent u bij Elfa aan het juiste adres. Naast zaklampen hebben we nog veel andere producten van dit merk, zoals verschillende messen. Klik op onderstaande knop voor ons gehele assortiment van Coast.

 

 

 

Echter, COAST Portland is slechts één van de verschillende zak- en hoofdlamp-merken die Elfa aanbiedt. Om de juiste keuze te maken uit het enorme aanbod, voorzien onze ervaren medewerkers u graag van deskundig en betrouwbaar advies. Op deze manier bent u verzekerd van de juiste lamp uit het aanbod van Elfa. Aarzel niet en neem contact met ons op voor meer informatie of een offerte. Daarvoor kunt u onderstaand contactformulier invullen.

 

reCAPTCHA is required.

Inschrijven voor de nieuwsbrief: