17 maart 2020

Het Coronavirus

 

Het Coronavirus beheerst inmiddels het dagelijks leven. De overheid heeft maatregelen getroffen om verdere besmettingen te voorkomen. Bij Elfa willen wij graag bijdragen aan de bestrijding en iedereen de komende tijd veel sterkte toe wensen. Verder willen wij u informeren dat Elfa zich goed heeft voorbereid en kunnen we u verzekeren dat wij er alles aan doen om onze bedrijfsvoering zo optimaal mogelijk door te laten gaan.

 

De gezondheid van onze werknemers en die van onze relaties staat hierbij voorop. Daarom volgen wij de instructies van het RIVM nauwkeurig op. Dit heeft als gevolg dat onze werknemers zoveel mogelijk ‘smart’ vanuit hun home office zullen werken en dat fysieke bezoeken met klanten en leveranciers niet op de klassieke wijze kunnen plaatsvinden.

 

Graag willen wij u uitnodigen om samen met ons op zoek te gaan naar creatieve oplossingen om de samenwerking even succesvol door te laten lopen. Denk hierbij aan meetings via de telefoon, mail of Skype.

 

De aankomende tijd zal vooral een zware periode worden voor de mensen die werken in vitale beroepen. Denk hierbij in het speciaal aan medewerkers van ziekenhuizen en andere medische instanties. Wij willen deze groep de komende tijd extra steunen en in bepaalde gevallen voorrang geven met leveringen of productie.

 

Door bovengenoemde zaken kan er extra druk komen te liggen op onze eigen productiecapaciteit. Indien een langere levertijd van productiewerk een nadelige invloed zal hebben op de vitaliteit van uw bedrijf vragen wij u om contact met ons op te nemen.

 

Samen zullen wij sterker uit deze situatie komen!

Laatste nieuws

23 aug 2023 Elfa rondt overname Batterij Import Nederland B.V. af. »
12 mei 2023 Energieopslag project bij Roompot »
22 feb 2023 Aqua Beurs Nederland op 21, 22 en 23 maart 2023 »
24 jan 2023 FIAMM VdS gecertificeerde accu’s »
05 dec 2022 Het jaarlijks tellen van de voorraad, in week 52 »
 
nieuwsoverzicht

Inschrijven voor de nieuwsbrief: