Missie, visie & waarden

Missie

Elfa levert maatwerkoplossingen aan bedrijven op het gebied van draagbare energie, batterijen, accu’s, lampen en laders, waarbij gebruik wordt gemaakt van topmerken. Een compleet assortiment aan draagbare oplossingen ter ondersteuning van strategische bedrijfsontwikkeling, in combinatie met duurzame innovatie. Wij streven naar het bereiken van optimale tevredenheid bij al onze zakenrelaties. Indien wij een oplossing niet voorhanden hebben, dan ontwikkelen wij er een op maat.

Visie

Elfa heeft de ambitie om een koppositie in te nemen als de belangrijkste strategische zakenpartner door het leveren van draagbare energie-oplossingen die de beste zijn op hun gebied, waardoor zakelijk succes wordt gestimuleerd en ondersteuning wordt geboden voor duurzame groei. Ons geavanceerde bedrijf, onze zakelijke benadering, en onze snelle aanpassing aan veranderingen in de markt komen voort uit onze belangrijkste bedrijfswaarden die toonaangevend zijn in onze besluitvorming, elke dag en elk uur. Wij investeren voortdurend in de vaardigheden en kennisopbouw van onze medewerkers om maximale klanttevredenheid te garanderen: vandaag, morgen en in de toekomst.

 

Waarden

Elfa profileert zich als koploper én is daarmee voor de topbedrijven in de markt van draagbare energie-oplossingen een belangrijke strategische zakenpartner. Directeur Pieter Schutte: “We zijn technologisch geavanceerd, kennen de zakelijke markt en hebben het vermogen om ons snel aan te passen aan veranderingen. Dit komt voort uit onze kernwaarden, die we voor het gemak de vier T’s noemen: Truth, Trust, Transparency en Teamwork. Hiermee garanderen wij onze klanten altijd een eerlijke, transparante en betrouwbare afhandeling van wat van ons wordt verlangd. Onze kernwaarden zijn leidend in het contact dat we met onze klanten hebben. Dat is het liefst een heel persoonlijk contact, want dat is toch meest efficiënte en prettige manier om met klanten samen te werken. De lijnen moeten kort zijn en de bereikbaarheid optimaal. Klanten waarderen dat en wij waarderen dat net zo goed.”