Duracell Procell


Duracell maakt naast consumentenbatterijen ook premium producten voor de zakelijke markt onder de naam Procell. De Procell batterijen werden voorheen verkocht onder de naam Duracell Industrial. Deze producten kenmerken zich met het feit dat ze specifiek zijn gericht op professionele gebruikers.

 

Procell GP en Procell Intense batterijen

 

Industrial wordt Procell

Vakkennis over professionele apparaten is gebruikt voor de ontwikkeling van deze batterijen, evenals een langere levensduur en technische expertise gericht op de B2B markt. Door middel van ‘research and development’ zijn verdere stappen gemaakt binnen deze productcategorie, waardoor de naam ‘Industrial’ is veranderd naar ‘Procell’. In september 2019 presenteerde Duracell haar nieuwe industriële lijn van alkaline batterijen: Procell. Deze batterijen zijn de vervanging voor de ‘Industrial by Duracell’. Naast de ‘General Purpose’ zijn daar sinds juni 2020 de ‘Intense Power’ bijgekomen. Daarmee is Duracell ‘s werelds eerste merk dat een tweevoudig portfolio professionele batterijen biedt.

 

Procell General Purpose

De Procell General Purpose batterijen zijn industriële batterijen die speciaal ontworpen zijn voor de beste prestaties in professionele apparaten zoals rook-/koolmonoxidemelders, alarmpanelen, camera’s, bewegingssensoren, laser vizieren en spoelmechanismen.

 

De General Purpose batterijen zijn verkrijgbaar in AAA, AA, C, D, 9V en 4,5V blokje, oftewel ’the big six’. Hieronder een voorbeeld van een alkaline en lithium batterij van Procell.

Ik sta voor je klaar

Daan Schutte, Sales Director Elfa

Daan Schutte

Sales Director

Heeft u een vraag?
Mail of bel mij gerust!

Intense Power

Procell Intense Power batterijen zijn speciaal ontworpen om langer mee te gaan (vergeleken met eerdere Duracell industriële alkaline batterijen) in professionele apparaten met een hoog verbruik die veel stroom of piekvermogen eisen, zoals elektronische deursloten, zeepdispensers of beveiligingscamera’s. Deze batterijen hebben tot 30% langere levensduur in professionele apparaten met een hoog verbruik, wat resulteert in minder batterijvervangingen en dus tot besparingen op kosten die samenhangen met het vervangen van batterijen. De Procell Intense Power worden gemaakt aan de hand van een hoogwaardige celconstructie. Elke batterij wordt geleverd met een kwaliteitsgarantie. Ontwerp, veiligheid, productie en kwalificatie voldoen aan de strikte eisen die Procell stelt aan batterijen, die zijn gebaseerd op de ANSI- en IEC-batterijnormen.

 

Procell wordt gebruikt door fabrikanten over de hele wereld: Procell alkalinebatterijen zijn ontwikkeld in samenwerking met fabrikanten zodat ze optimaal presteren in professionele apparaten. Hieronder ziet u een overzicht van de verschillende batterijen en de bijbehorende toepassingen.

 

Procell General Purpose en Intense Power

Procell General Purpose en Procell Intense Power toepassingen

 

Ons assortiment

Voor een overzicht van het gehele aanbod van Procell klikt u op onderstaande button. Uiteraard kunt u contact met ons opnemen voor vragen over een van de vele accu’s uit ons assortiment.

 

Assortiment

 

Vragen of meer informatie?

Bij Elfa hebben we ruime kennis en ervaring die we graag toepassen om u verder te helpen. Wilt u dus verder advies bij de keuze van de juiste alkalinebatterijen, dan kunt u bij de specialisten van Elfa terecht. Hier is meer dan 100 jaar ervaring op het gebied van energieopslag beschikbaar, waarvan de alkalinebatterijen een belangrijk onderdeel vormen. Vul uw gegevens in onderstaand formulier in, wij zullen vervolgens contact met u opnemen.

 

reCAPTCHA is required.

Inschrijven voor de nieuwsbrief: