Procell batterijen


Duracell maakt naast consumentenbatterijen ook professionele batterijen voor de zakelijke markt onder de naam Procell. De Procell batterijen werden voorheen verkocht onder de naam Duracell Industrial. Deze producten kenmerken zich door het feit dat zij specifiek gericht zijn op professionele gebruikers.

 

Overzicht Procell batterijen:

 

Procell Constant batterijen Procell Intense batterijen

 

 

Procell Constant                                                                      Procell Intense

 

 

Procell Intense vs Procell Constant

Procell heeft een dubbel portfolio van batterijen ontwikkeld om aan de behoeften van professionele gebruikers te voldoen. Het Procell assortiment is opgedeeld in twee productlijnen. Procell Intense Power en Procell Constant Power:

 

  • Procell Intense Power is ontworpen om nauwkeurige energiepulsen te leveren en tegelijkertijd langer mee te gaan in apparaten met een hoog energieverbruik en hoge piekstromen.

 

  • Procell Constant Power levert consistent vermogen voor langduriger gebruik in apparaten met een laag energieverbruik* en hoge piekstromen (*in vergelijking met Procell Alkaline C, D, 9V, AAA en AA batterijen).

 

Hiermee is Duracell ‘s werelds eerste merk dat een tweevoudig portfolio professionele batterijen biedt.

 

Procell Intense en Procell Constant energieverbruik

 

Procell Intense Power                                                           Procell Constant Power

 

De ontwikkeling van Procell batterijen

Vakkennis over professionele apparaten is gebruikt voor de ontwikkeling van deze batterijen, evenals een langere levensduur en technische expertise gericht op de B2B markt. Door middel van ‘research and development’ zijn verdere stappen gemaakt binnen deze productcategorie. In september 2019 presenteerde Duracell haar nieuwe industriële lijn van alkaline batterijen: Procell. Deze batterijen zijn de vervanging voor de ‘Industrial by Duracell’. Naast de ‘Constant’ batterijen zijn daar sinds juni 2020 de ‘Intense Power’ batterijen bijgekomen. Daarmee is Duracell ‘s werelds eerste merk dat een tweevoudig portfolio professionele batterijen biedt.

 

Geef je winstgevendheid een boost

Het is belangrijk dat u de juiste batterijen kiest die passen bij de energiebehoeften van uw apparaten. Met de juiste keuze kunt u ervoor zorgen dat batterijen langer meegaan en ze minder vaak vervangen hoeven te worden, waardoor u geld bespaart. Elfa helpt en adviseert u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw toepassing.

Ik sta voor u klaar

Daan Schutte, Sales Director Elfa

Daan Schutte

Sales Director

Heeft u een vraag?
Mail of bel mij

gerust!

Procell® Intense

Procell Intense Power batterijen zijn speciaal ontworpen om nauwkeurige energiepulsen te leveren en tevens langer mee te gaan in apparaten met een hoog energieverbruik en hoge piekstromen. Denk hierbij aan apparaten zoals elektronische deursloten, zeepdispensers of beveiligingscamera’s.

 

Deze batterijen hebben tot 30% langere levensduur in professionele apparaten met een hoog verbruik, wat resulteert in minder batterijvervangingen en bijhorende vervangingskosten.

 

De Procell Intense Power worden gemaakt aan de hand van een hoogwaardige celconstructie. Elke batterij wordt geleverd met een kwaliteitsgarantie. Ontwerp, veiligheid, productie en kwalificatie voldoen aan de strikte eisen die Procell stelt aan batterijen, die zijn gebaseerd op de ANSI- en IEC-batterijnormen.

 

Procell alkaline batterijen zijn ontwikkeld in samenwerking met fabrikanten zodat ze optimaal presteren in professionele apparaten. Procell Intense Power is verkrijgbaar als C / D / 9V / AAA en AA batterij. Hieronder twee voorbeelden van Power Intense alkaline batterijen van Procell:

Procell® Constant

De Procell Constant batterijen zijn industriële batterijen die speciaal ontworpen zijn voor de beste prestaties in professionele apparaten zoals rook-/koolmonoxidemelders, alarmpanelen, camera’s, bewegingssensoren, laser vizieren en spoelmechanismen.

 

De Procell Constant batterijen zijn verkrijgbaar in AAA, AA, C, D, 9V en 4,5V blokje, oftewel ’the big six’. Hieronder een voorbeeld van een aa alkaline batterij en lithium batterij van Procell.

Procell lithium-knoopcelbatterijen

Naast de bovengenoemde twee lijnen heeft Duracell ook Procell Lithium-knoopcelbatterijen ontwikkeld, exclusief voor de professionele markt van compacte elektronische apparaten.

 

De nieuwe Procell® Lithiumbatterijen zijn ontworpen voor de professionele eindgebruikers in Veiligheid, Smart Home, Infrastructuur, Beveiliging, Automotive en Medische Segmenten.

 

Deze batterijen zijn geschikt voor compacte apparaten zoals thermometers, glucosemeters en beveiligingsensoren.

Procell Intense CR2 en Procell Intense CR123

Procell High Power Lithium CR2 en CR123 industriële batterijen zijn ontworpen om betrouwbaar en veilig stroom te leveren aan professionele apparaten met een hoge ontladingssnelheid bij periodiek of constant verbruik, zoals beveiligingsapparatuur. De batterijen beschikken over uitstekende producteigenschappen:

 

  • Hoge energiedichtheid (3V) met een vlakke en lage zelfontlading.
  • Ontwerp, veiligheid, productie en kwalificatie voldoen aan de stikte eisen die Procell stelt aan batterijen, die deels zijn gebaseerd op de ANSI- en IEC-batterijnormen.
  • Voordelig verpakt.
  • Hoge weerstand tegen extreme temperaturen van -20 °C tot 54 °C.

 

Investeren in Procell Intense CR2 en CR123 batterijen is ideaal voor technici die grotere hoeveelheden batterijen direct in apparatuur moeten vervangen. Perfect voor de beveiligingsindustrie. Procell Intense CR2 en CR123 batterijen bieden betrouwbare, langdurige energie in apparaten met een hoog verbruik. Bespaar geld door langer meegaande Procell Intense CR123-batterijen te plaatsen en verminder het aantal vervangingen.

 

Ook ideaal voor gebruik in rookmelders, deursloten, laser vizieren en hoge intesiteit LED zaklampen.

Procell Intense CR2 batterij

Procell High Power Lithium Intense CR2, 3V

Procell Intense CR123 batterij

Procell High Power Lithium CR123, 3V

Veelgestelde vragen

Als u op zoek bent naar Procell batterijen, dan kunnen deze veelgestelde vragen voor u interessant zijn:

 

Ons gehele Procell assortiment

Voor een overzicht van het gehele aanbod van Procell klikt u op onderstaande button. Uiteraard kunt u contact met ons opnemen voor vragen over een van de vele accu’s uit ons assortiment.

 

Assortiment

 

Wilt u weten welke batterij u nodig hebt voor een specifiek apparaat? Neem dan contact met ons op, onze specialisten helpen u graag verder.

 

Elfa heeft ruime ervaring op het gebied van batterijen en accu’s, waarvan alkaline batterijen een belangrijk onderdeel vormen. Vul gerust onderstaand formulier in, wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

 

Helaas levert Elfa alleen aan zakelijke klanten. We willen u daarom vriendelijk verzoeken om uw elektrotechnisch installateur contact met ons te laten opnemen. Op deze manier kunnen we u alsnog helpen.

Bedankt voor uw begrip.

reCAPTCHA is required.
Inschrijven voor de nieuwsbrief: