Coast Zithion-X®


Elfa Elementenfabriek is al meerdere jaren de officiële dealer van Coast Products in de Benelux. De toonaangevende Amerikaanse speler in de verlichtingsindustrie heeft een nieuw, revolutionair product gelanceerd: de Coast Zithion-X® batterijen. Deze batterijen, oplaadbaar via USB-C, leveren superieure prestaties voor al uw dagelijkse apparaten. Dankzij de snelle laadtijd en lange levensduur zijn de Zithion-X® batterijen zowel praktisch als economisch een verantwoorde keuze.

Coast Products

Sinds enkele jaren heeft Elfa de COAST zaklamp toegevoegd aan haar assortiment. COAST Portland is net als Elfa een familiebedrijf met meer dan 100 ervaring. Het bedrijf produceert een scala aan LED-zaklampen, hoofdlampen, messen en multi-tools voor zowel professionals als veeleisende particulieren. Met een focus op innovatie en hoogwaardige technologie streven ze ernaar om het leven veiliger, gemakkelijker en leuker te maken.

 

Het is niet verrassend dat COAST Portland in de afgelopen decennia is uitgegroeid tot ’s werelds grootste merk voor zaklampen. Opmerkelijk is echter dat tot vijf jaar geleden COAST zaklampen nauwelijks beschikbaar waren in Nederland en België. Dit veranderde toen Elfa Elementenfabriek de distributie van COAST op zich nam.

 

De producten van COAST doen zeker niet onder voor andere grote merken die Elfa voert. Het enige verschil dat echt opvalt, is de prijs, die aanzienlijk lager ligt dan die van andere A-merken. Ondanks de betaalbare prijs is de kwaliteit buitengewoon hoog, wat blijkt uit de vijf jaar garantie die Elfa en COAST gezamenlijk bieden. Dit maakt het aanbod van Elfa en COAST een unieke combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid.

Oplaadbare batterijen, maar dan anders

De Coast Zithion-X® oplaadbare lithiumbatterijen zijn een baanbrekende ontwikkeling in verantwoorde, draagbare energietechnologie. Deze batterijen bieden een substantiële verbetering ten opzichte van standaard oplaadbare lithium- en NiMH-batterijen door hun geavanceerde engineering, wat resulteert in langere gebruikerstijden en een duidelijk prestatievoordeel.

 

Dankzij het breed compatibele en propriëtaire COAST ZX Optimized Voltage™ systeem kunnen de Zithion-X® batterijen hun stroomvoorziening aanpassen, waardoor flikkeringen, oververhitting en schade aan apparaten worden voorkomen. Deze slimme aanpassing zorgt ervoor dat de batterijen efficiënt werken in een breed scala van apparaten, van afstandsbedieningen tot meer veeleisende elektronische apparaten.

 

De batterijen zijn ook voorzien van een lekbestendige behuizing die corrosie tegengaat, waardoor ze niet alleen veilig maar ook duurzaam zijn. De USB-C aansluiting maakt het mogelijk om de batterijen gemakkelijk en snel op te laden — in minder dan 2,5 uur voor AA en minder dan 1,25 uur voor AAA — zonder de noodzaak van speciale laadkabels of houders.

 

Elke Zithion-X® batterij kan ten minste 1000 keer worden opgeladen, wat aanzienlijke kostenbesparingen oplevert vergeleken met wegwerpbatterijen en bijdraagt aan een vermindering van de afvalberg.

 

Voordelen van Coast Zithion-X:

 

  • Indicator voor oplaadniveau: Elke batterij heeft een ingebouwde indicator die het oplaadniveau toont; rood tijdens het opladen en groen als de batterij vol is.
  • Ingebouwde USB-C poort: Met de geïntegreerde USB-C poort kunnen de batterijen eenvoudig worden opgeladen, zowel binnen als buiten het apparaat.
  • Beveiligingscircuits tegen overladen/ontladen: Voor uw veiligheid zijn de batterijen uitgerust met circuits die beschermen tegen overladen en ontladen, wat het risico op gevaarlijke situaties vermindert.

Productaanbod en beschrijving

 

Zithion-X AA:

Deze AA-formaat batterijen zijn ideaal voor hoog verbruikende apparaten en bieden robuuste prestaties in een milieuvriendelijk jasje.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zithion-X AA:

Klein maar krachtig, deze AAA batterijen zijn perfect voor dagelijks gebruik in een breed scala aan apparaten, van afstandsbedieningen tot digitale camera’s.

 

Elfa helpt u graag verder

 

Elfa is uw vertrouwde adres voor COAST producten, inclusief zaklampen en andere gerelateerde artikelen. Klik op onderstaande knop voor ons gehele assortiment van COAST.

 

 

Ons brede assortiment omvat verschillende zak- en hoofdlamp-merken, en onze deskundige medewerkers staan klaar om u te voorzien van betrouwbaar advies om de perfecte keuze te maken.

 

Voor meer informatie of een persoonlijke offerte, nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen of ons assortiment online te bekijken. Elfa helpt u graag verder!

 

Helaas levert Elfa alleen aan zakelijke klanten. We willen u daarom vriendelijk verzoeken om uw elektrotechnisch installateur contact met ons te laten opnemen. Op deze manier kunnen we u alsnog helpen.

Bedankt voor uw begrip.

reCAPTCHA is required.
Inschrijven voor de nieuwsbrief: