Yuasa loodaccu


Yuasa battery Inc. vormt al meer dan 30 jaar de industrienorm voor kleine loodaccu’s in de VS en de rest van de wereld. De reden hiervoor is simpel: premium kwaliteit, ongeëvenaarde betrouwbaarheid, lange levensduur en geavanceerde engineering.

 

 

Premium kwaliteit Yuasa Loodaccu

Yuasa Battery, Inc. produceert sinds 1979 loodaccu’s in de VS. Zij leveren loodaccu’s aan fabrikanten en distributeurs voor motorfietsen, ATV’s (terreinwagens), UTV’s (side-by-side), sneeuwscooters, waterscooters, en scooters. Ook in de powersportmarkt is Yuasa de meest toonaangevende leverancier van OEM-fabrikanten van motorsport die onder alle omstandigheden betrouwbaarheid en gemoedsrust bieden.

 

Het moederbedrijf van Yuasa, GS Yuasa, gevestigd in Japan bestaat al meer dan 100 jaar en heeft het op een na grootste marktaandeel op de wereldwijde markt voor loodaccu’s. GS Yuasa produceert loodaccu’s voor de automobiel-, aandrijfmotor- en powersportmarkten.

 

Breed assortiment aan loodaccu’s

Elfa beschikt over een breed assortiment aan Yuasa loodaccu’s. Een van de populairste loodaccu’s in het assortiment van Elfa is de Yuasa Pb accu NP12-12 12V 12Ah L151 B98 H97,5mm faston6,3mm. Deze loodaccu van Yuasa levert hoge elektrische stroom en is voordelig in gebruik. Deze Yuasa loodaccu wordt onder andere gebruikt in noodstroomsystemen, heftrucks en alarmsystemen.

Yuasa loodaccu

Yuasa Pb accu NP12-12 12V 12Ah L151 B98 H97,5mm faston6,3mm

 

Een ander veelgebruikt model is de Yuasa Pb accu NP2.3-12 12V 2300mAh L178 B34 H64 VDS/standard. Deze oplaadbare accu van Yuasa is geschikt voor professioneel gebruik.

 

Yuasa accu

Yuasa Pb accu NP2.3-12 12V 2300mAh L178 B34 H64 VDS/standard

 

Een ander model dat geschikt is voor professioneel gebruik is de Yuasa Pb accu NP0.8-12 12V 800mAh draad connector L92 B25 H61,5mm. Deze loodaccu wordt door professionals gebruikt in onder andere noodstroomsystemen, heftrucks en alarmsystemen.

 

Accu van Yuasa

 

Yuasa Pb accu NP0.8-12 12V 800mAh draad connector L92 B25 H61,5mm

 

Wij helpen u graag verder!

De Yuasa loodaccu is één van de vele accumerken die Elfa aanbiedt. U kunt hier een kijkje nemen in ons totale aanbod Yuasa loodaccu’s. Om de juiste keuze te maken voorzien onze ervaren medewerkers u graag van deskundig en betrouwbaar advies. Op die manier bent u verzekerd van de juiste accu voor uw situatie. Aarzel niet en neem contact met ons op voor meer informatie of een offerte. Het makkelijkste is om onderstaand contactformulier in te vullen.

 

Helaas levert Elfa alleen aan zakelijke klanten. We willen u daarom vriendelijk verzoeken om uw elektrotechnisch installateur contact met ons te laten opnemen. Op deze manier kunnen we u alsnog helpen.

Bedankt voor uw begrip.

reCAPTCHA is required.

Inschrijven voor de nieuwsbrief: