Varta


Varta staat voor ‘Made in Germany’. Het merk brengt al 130 jaar kwaliteit en expertise en wordt dan ook met trots door Elfa in Nederland op de markt gebracht. Varta is Duitslands enige producent van consumentenbatterijen. Het biedt naast deze consumentenbatterijen ook oplaadbare batterijen, batterijladers en lampen.

 

Varta batterijen; Duitse kwaliteit in alkaline en lithium-batterijen

Het gaat om niet oplaadbare batterijen met als chemie Alkaline, Lithium, Zilveroxide of ZinkChloride. Varta is marktleider in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland en een groot merk in veel andere Europese landen. Dat is niet verwonderlijk, want de batterijen van Varta hebben een bijzonder hoge kwaliteit.

 

Innovatie en traditie hebben VARTA groot gemaakt. Het merk identificeert nieuwe marktontwikkelingen en de behoeften van de klant in een vroeg stadium en biedt daarvoor nieuwe en innovatieve poweroplossingen. Varta zorgt er daarbij altijd voor dat het aan kwaliteits- en milieumanagementnormen voldoet. Het is algemeen bekend dat Neil Armstrong de eerste man was die op de maan sprak in 1969. Maar wat weinig mensen weten is dat VARTA daar bij hem was! De camera van de astronaut was uitgerust met VARTA-batterijen en slaagde daarom voor de operationele test op de maan – een ander argument voor het hebben van onvoorwaardelijk vertrouwen in de VARTA-producten.

 

Varta produceert jaarlijks meer dan 1,5 miljard alkalinebatterijen in de vestiging van VARTA in Dischingen. Uiteraard houdt Elfa de Varta-batterijen ruim op voorraad zodat het snel aan de vraag binnen haar afzetgebied kan voldoen. Elfa en Varta werken al lang samen om aan de vraag naar passende poweroplossingen te voldoen.

 

Varta is één van de batterij-merken die Elfa aanbiedt. Bij Elfa beschikken we tevens over de capaciteit om Varta batterijpacks op maat te produceren.

 

Om de juiste keuze te maken uit het enorme aanbod voorzien onze ervaren medewerkers u graag van deskundig en betrouwbaar advies. Op die manier bent u verzekerd bent van een juiste batterij uit het aanbod van Elfa. Aarzel niet en neem contact met ons op voor meer informatie of een offerte.

 

Inschrijven voor de nieuwsbrief: