Petzl


Van oorsprong staat Petzl bekend om klimgereedschap. Daar is het Franse bedrijf groot mee geworden. Maar de ervaring die opgedaan is tijdens het verkennen van grotten en bergen door oprichter Fernand Petzl zijn al snel aangewend om uitmuntende hoofdlampen te produceren die allang niet meer alleen gebruikt worden door avonturiers.

 

 

Petzl: de eerste hoofdlampen

Ook werkers die graag beide handen vrijhouden hebben het brede assortiment van Petzl ontdekt. Elfa biedt hoofdlampen van diverse merken aan. De Petzl-lamp mag daarbij niet ontbreken. Petzl-hoofdlampen waren de eerste hoofdlampen die op de markt kwamen.

 

Sinds die tijd zijn zij al meer dan 30 jaar in constante evolutie. Nieuwe technologieën hebben Petzl in staat gesteld om hoofdlampen te ontwerpen die steeds krachtiger, zuiniger, compacter, lichter en meer aangepast zijn aan de behoeften van de gebruiker. Sinds de jaren 80 is Petzl, dat voor die tijd louter klimbenodigdheden produceerde, begonnen met het produceren van hoofdlampen. Snel is Petzl uitgegroeid tot het meest populaire merk hoofdlampen ter wereld.

 

Elfa biedt Petzl-hoofdlampen aan in diverse uitvoeringen. Zowel oplaadbaar als niet oplaadbaar. Doordat Elfa hooflampen aanbiedt van zeker drie verschillende merken kan het u zeer goed en merkonafhankelijk adviseren. Daarnaast kan Elfa de Petzl-lampen ook toepassen binnen een maatwerkoplossing. Bijvoorbeeld door deze toepasbaar te maken op een helm. Neem vooral contact op met de specialisten van Elfa wanneer u hoofdlampen professioneel toe wilt gaan passen.

 

Inschrijven voor de nieuwsbrief: